Poslovno-informativna konferenca na temo priložnosti in pogojev za poslovno investiranje slovenskih podjetij v srbskih mestih in občinah, Ljubljana

Poslovno-informativna konferenca na temo priložnosti in pogojev za poslovno investiranje slovenskih podjetij v srbskih mestih in občinah, Ljubljana

21. 06. 2016

Datum: 29. junij 2016, od 9. do 14. ure

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (dvorana A / 1. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s »Srbsko slovenskim poslovnim klubom« in »Stalno konferenco mest in občin Srbije« tradicionalno organizirajo poslovno-informativno konferenco na temo priložnosti in pogojev za poslovno investiranje slovenskih podjetij v srbskih mestih in občinah.

Konferenca bo potekala v sredo, 29. junija 2016, od 9. do 14. ure v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana A / 1. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.

Svoje investicijske lokacije, primerjalne prednosti in spodbude, ki jih namenjajo tujim vlagateljem, bo predstavilo pet srbskih mest in občin, ki so še posebej zainteresirane za pritegnitev vlagateljev in poslovnih partnerjev iz vrst slovenskih podjetij. Predstavile se bodo občine/mesta Lajkovac, Smederevo, Prokuplje, Pančevo in Šabac.

Vabljeni, da se predstavitve udeležite in v neposrednem stiku z župani pridobite informacije o možnostih in priložnostih poslovnega sodelovanja s Srbijo.

Okvirni program

Kotizacije ni.

Prijavite se lahko najkasneje do vključno ponedeljka, 27. junija 2016.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj