Brezplačni dogodek - »Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!«, Ljubljana

Brezplačni dogodek - »Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!«, Ljubljana

13. 06. 2016

Datum: 16. junij 2016, od 13. do 19. Ure

Kraj: NLB Center inovativnega podjetništva, Trg republike 2, Ljubljana

Vabljeni na tradicionalni dogodek, ki bo že sedmo leto odlična priložnost za pridobivanje novih idej, znanj in poznanstev. Tokratna rdeča nit dogodka bo rast.

Eden ključnih izzivov uspešnih mladih podjetij je obvladovanje rasti. S tem problemom se slej ko prej sooči vsako podjetje, ki uspe prebroditi prvih nekaj let in prične širiti svoje poslovanje. Na tokratnem brezplačnem dogodku z naslovom: »Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!«, ki bo potekal 16. junija 2016, od 13. do 19. ure v prostorih NLB (Center inovativnega podjetništva), Trg republike 2, Ljubljana, se bodo s pomočjo gostov, ki prihajajo iz uspešnih slovenskih mladih in manj mladih podjetij, osredotočili na področja delovanja mladega podjetja, ki so tesno povezana z rastjo:

  • motiviranje in nagrajevanje zaposlenih,
  • obvladovanje hitre rasti,
  • financiranje podjetja,
  • priprava na prodajo in prodaja podjetja, 
  • ključne ugotovitve mladih podjetnikov v času rasti,
  • pogled v prihodnost.

Na dogodku bodo prvič na enem mestu zbrali štiri dosedanje zmagovalce izbora Mladi podjetnik leta, ki bodo delili svoje izkušnje.

Dogodek pomeni tudi zaključek aktivnosti v okviru izbora Mladi podjetnik leta 2016. V začetku junija bo namreč na sporedu dogodek Predstavitve polfinalistov izbora Mladi podjetnik leta, kamor ste prav tako vabljeni. V okviru dogodka Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! bodo razglasili tudi zmagovalca izbora Mladi podjetnik leta 2016. Povezovalec dogajanja bo Matej Golob iz 30Lean.

Program

Po predstavitvah sledi neformalno druženje v prijetnih prostorih CIP.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj