52. Mednarodni sejem strojništva - matchmaking - vabilo slovenskim podjetjem, Brno, Češka republika

52. Mednarodni sejem strojništva - matchmaking - vabilo slovenskim podjetjem, Brno, Češka republika

17. 08. 2010

Datum: 13. do 17. september 2010

Kraj: Brno, Češka republika

V času od 13. do 17. septembra 2010 bo v Brnu potekal 52. Mednarodni sejem strojništva. Istočasno bodo potekali še sejmi:

  • Orodnih strojev (7th International Machine Tools Exhibition IMT),
  • Sejem livarstva (13th International Foundry Fair FOND-EX, ),
  • Mednarodni sejem varjenja ( 20th International Welding Engineering Fair WELDING),
  • Sejem tehnoligij obdelave površin (3rd International Surface Technology Fair PROFINTECH),
  • Sejem osebne zaščitne opreme, varnosti in skrbi za zdravje na delovnem mestu (10th International Fair of Personal Protective Equipment and Health and Safety at Work INTERPROTEC).

Sejem je zelo dobro obiskan in je najpomembnejši tovrstni sejem v Češki republiki, ki ga obiskujejo poslovneži iz raznih držav, največ iz Češke, Slovaške, Poljske, Avstrije, Nemčije, Madžarske in drugih. Letos bo na sejmu Avstrija država partnerica s skupinskim razstavnim prostorom za več avstrijskih podjetij.

Več informacij o sejmu in katalog razstavljavcev.

Dodatne informacije: Dodatne informacije lahko pridobite tudi pri zastopniku Sejma Brno v Ljubljani, g. Andreju Prpiču, GSM: 041 647 325, E-mail: andrej.prpic@sejem.si, Spletna stran: www.sejem.si.

Ekonomski svetovalec Veleposlaništva RS v Pragi, mag. Andrej Ferčej, se je dogovoril z Regionalno zbornico Brno,  da bodo Veleposlaništvo RS v Pragi vpisali kot sodelujočo institucijo, da bo imel svojo mizo na prireditvi Contact-Contract, na kateri bo lahko dajal informacije o slovenskih podjetjih in sprejemal povpraševanja čeških podjetij po sodelovanju s slovenskimi partnerji. Ta matchmaking bo potekal 14. in 15. septembra 2010. Slovenska podjetja vabimo, da se mu pridružite, hkrati pa predlagamo, da se tudi sami vpišete kot sodelujoči, da bi vas ostala sodelujoča podjetja lahko izbrala kot sogovornika.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj