Sredina GZS mreženja: Prekomorski oddaljeni trgi, Ljubljana

Sredina GZS mreženja: Prekomorski oddaljeni trgi, Ljubljana

23. 05. 2016

Datum: 1. junij 2016, od 12. ure dalje

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (dvorana A / 1. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

Vljudno vabljeni na zadnje Sredino GZS mreženje pred poletnim premorom. Mreženje se bo odvijalo v sredo, 1. junija 2016, v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani, tokrat s fokusom na Prekomorskih oddaljenih trgih in sicer: JUŽNA AMERIKA, SEVERNA AMERIKA S KANADO, AVSTRALIJA IN NOVA ZELANDIJA.

Poskrbite, da ti, izjemno pomembni trgi, ne bodo tako oddaljeni tudi za vas. Zato so povabili 11 strokovnjakov in poslovnežev, ki vam lahko posredujejo informacije, ki jih potrebujete za nemoteno mednarodno poslovanje.

Mreženje je odlična priložnost, da se individualno srečate s strokovnjaki in izbranimi poslovneži brez formalizmov, brez govornikov, samo pogovori ena na ena.

Vaši sogovorniki prihajajo iz 11 različnih podjetij in organizacij. Vsem je skupno, da imajo znanje, izkušnje in dodano vrednost na trgih južne in severne Amerike s Kanado ter Avstralije in Nove Zelandije.

(Opomba: v istem terminu bo potekalo tudi mreženje z novimi ekonomskimi svetovalci na Veleposlaništvih RS v Washingtonu, Londonu, Pragi/Bratislavi in Sarajevu).

Prijava: Rok za prijavo je petek. 27. maj 2016, do 12. ure.

Udeležba na mreženju je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj