Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo poletnih turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva

Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo poletnih turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva

23. 05. 2016

Objavljeno: Slovenska turistična organizacija, 22. 3. 2016, http://www.slovenia.info/

Predmet javnega poziva: Slovenska turistična organizacija je objavila javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva z namenom promocije slovenske turistične ponudbe in prodaje konkretnih turističnih storitev neposredno pri ponudnikih.

V obdobju od 18. aprila do 18. julija in od 1. septembra do 10. novembra 2016, bo Slovenska turistična organizacija izvedla globalno digitalno kampanjo na 12 evropskih trgih oz. skupinah trgov in v Združenih državah Amerike. Digitalno oglaševanje bo potekalo na ključnih spletnih platformah, kot so tematski, turistični spletni portali, družabna omrežja in iskalniki. Slovenska turistična organizacija bo skozi kreativno digitalno oglaševanje krepila blagovno znamko I feel Slovenia in komunicirala krovni pozicijski slogan: Slovenia. Green. Active. Healthy. Na ta način bo skušala dvigniti prepoznavnost in ugled Slovenije kot turistične destinacije na izbranih tujih trgih ter posledično povečevala možnost izbire Slovenije kot preferenčne turistične destinacije.

Pričeli so z zbiranjem ponudb za poletno obdobje, in sicer jih je možno oddati do vključno 30. 5. 2016, za sledeče sklope:

Razpisnik: Slovenska turistična organizacija

Rok: Rok za oddajo vlog je 30. 5. 2016.

Dodatne informacije: Javni poziv je objavljen na spletni strani: www.slovenia.info/javnirazpisi. V kolikor boste potrebovali dodatne informacije ali pomoč, so vam na voljo na e-naslovu: eposlovanje@slovenia.info.

Več: Več informacij je na voljo na spletni strani.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj