Forum Agenti Verona 2016 - srečanje z italijanskimi agenti in zastopniki (Verona, Italija)

Forum Agenti Verona 2016 - srečanje z italijanskimi agenti in zastopniki (Verona, Italija)

12. 04. 2016

Datum: med 28. in 30. aprilom 2016

Kraj: Verona, Italija

V okviru tridnevnega mednarodnega dogodka se bodo udeleženci, ki iščejo možnosti za vstop ali širitev svojega poslovanja na 40 milijonskem italijanskem trgu, lahko srečali  z italijanskimi posredniki in agenti. Dogodek bo potekal na sejmišču v Veroni med 28. in 30. aprilom 2016.

Za slovenska podjetja je predvidena udeležba v okviru slovenskega razstavnega prostora, kjer bo imelo vsako prijavljeno podjetje svoj prostor za individualne sestanke ter razstavljanje manjših izdelkov in predstavitvenih materialov.

Udeležbo slovenskih podjetij organizirajmo skupaj Gospodarska zbornica Slovenije, Agencija SPIRIT ter Ministrstvo za zunanje zadeve RS v okviru  Generalnega konzulata RS iz Milana. Udeležba slovenskih podjetij je delno sofinancirana s strani Ministrstva za zunanje zadeve in Agencije SPIRIT, medtem ko preostali delež krijejo podjetja sama.

Na osnovi potrjene prijave s strani italijanskih organizatorjev mora vsako prijavljeno podjetje poravnati  sorazmerni strošek udeležbe v višini 700,00 € + DDV. V to ceno je vključen strošek najema skupinske stojnice in organizacijski stroški (samostojni prostor za sestanke z osnovno opremo, vpis v katalog, objava na internetni strani organizatorja, ciljno vabljenje sogovornikov za B2B sestanke, objava v tiskanih medijih, izdelava logotipa na stojnici, ostali stroški organizatorjev…).

Vsa prijavljena podjetja morajo lastni strošek kotizacije za sodelovanje poravnati pred udeležbo na poslovnem dogodku, saj so le tako upravičena do subvencioniranega kritja stroškov. (Polna cena udeležbe znaša namreč 2.300  € + italijanski davek (IVA)).

Ostale stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi in hotelske namestitve in drugi dodatni stroški) krijejo udeleženci sami.).

Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da se udeležite Foruma Agenti Verona 2016 in izkoristite priložnost za navezavo novih poslovnih stikov. Prijave sprejemamo samo do zasedenosti razpoložljivih prostih mest.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj