Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

22. 03. 2016

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-mar-31

Britansko podjetje, ki proizvaja in prodaja 100% naravne izdelke za nego telesa išče proizvajalca v srednji Evropi za proizvodnjo teh izdelkov v velikem obsegu.

EEN-mar-32

Britansko podjetje, specializirano za razvoj cenocno ugodne prilagodljive fotovoltaične tehnologije išče partnerstvo s proizvajalci posebne folije/filma. Podjetje potrebuje prozorno tanko pregradno folijo za podporo pri nadaljnjemu razvoju tehnologije. Podjetje ponuja storitveni sporazum potencialnemu proizvajalcu.

EEN-mar-33

Romunsko podjetje je specializirano za popravila in vzdrževanje dvigal in električnih inštalacij. Podjetje išče proizvajalce posameznih delov za dvigala za sklenitev sporazuma za proizvodnjo.

EEN-mar-34

Britansko tehnološko podjetje razvija prototip rešitve strojne opreme, zasnovane za odzivanje na potrebe po energiji (DR) v realnem času ter zaspremljanje in nadzor (uporaba električne energije, pogostosti in stikala). Podjetje je prejelo britansko nagrado »Innovate« za prototip izdelka in za preizkuse z odjemalci v Veliki Britaniji. Podjetje išče industrijske ali akademske partnerje z znanjem in izkušnjami iz pametnih energetskih rešitev za nadaljnje testiranje izdelka na podlagi storitvenega sporazuma.

EEN-mar-35

Nizozemsko modno podjetje s svojo blagovno znamko, ki načrtuje, proizvaja in prodaja modna oblačila išče novega proizvodnega partnerja za proizvodnjo njihovih oblačil in dodatkov. Potencialni partner mora imeti izkušnje s proizvodnjo oblačil in modnih dodatkov. Podjetje se zanima za proizvodni dogovor.

EEN-mar-36

Čilsko podjetje, specializirano za prodajne (vending) avtomate išče evropske proizvajalce avtomatov (za igrače in pripravljene jedi), katerim želi ponuditi distribucijske storitve za čilski in južnoameriški trg.

EEN-mar-37

Britansko podjetje vodilno na britanskem trgu v oskrbi z opremo za točenje goriva in dobavi maziv trgovcem in distributerjem v Veliki Britaniji, išče distribucijske sporazume s potencialnimi poslovnimi partnerji v Evropi.

EEN-mar-38

Belgijska družba je razvila visokotehnološko patentirano okensko folijo, ki je idealna rešitev za nadzor toplote in zaščito pred soncem za zgradbe, hiše in podjetja. Podjetje išče distributerje za distribucijo proizvoda.

EEN-mar-39

Nizozemsko podjetje, dejavno v kmetijsko-živilskem sektorju, išče distributerje za kakovostne sisteme za krmljenje krav, procesne sisteme za gnoj in razsvetljavo hleva.

EEN-mar-40

Francosko malo podjetje, specializirano za razvoj inovativnih tehničnih izdelkov z naravnimi vlakni, je razvilo inovativen, netkan, 100% naraven material za notranje stenske obloge. Podjetje išče agente in distributerje.

EEN-mar-41

Brazilski proizvajalec izdelkov pridobljenih iz kokosa - kokosova voda, kokosovo mleko, kokosova naravna vlakna – išče zastopnike in trgovce, ki želijo trgovati in prodajati njihove izdelke v Evropi.

EEN-mar-42

Čilsko podjetje, specializirano za proizvodnjo visoko kakovostnih sestavin iz svežega sadja, kot so borovnice, robidnice, acai jagode, jabolka, grozdje in jagode, ki se sušijo pri nizkih temperaturah, išče distributerje v Evropi.

EEN-mar-43

Francosko malo podjetje, specializirano za razvoj inovativnih tehničnih izdelkov z naravnimi vlakni, je razvilo inovativen, netkan, 100% naraven material za tisk. Podjetje išče agente in distributerje.

EEN-mar-44

Britansko podjetje z več kot 6-letnimi izkušnjami v proizvodnji in dobavi zaščitnih etuijev in prevlek za mobilne telefone in pametne naprave premium blagovnih znamk, išče distributerje, da bi povečalo prodajo v tujini.

EEN-mar-45

Britanski proizvajalec vetrnih turbin je zasnoval in izdelal inovativno prvorazredno vetrno turbino, ki je sposobna prenašati nevihte do 155mph. Turbina maksimizira moč pri spreminjajočih se vetrnih razmerah s spreminjanjem hitrosti rotorja, ki omogoča optimizacijo koeficienta moči elis. Podjetje išče agente, ki lahko pomagajo pridobiti nove javne in zasebne projekte na področju vetrne energije. Podjetje je obenem pripravljeno neposredno financirati naložbe pri tovrstnih projektih.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj