Srečanje podjetij s predsednikoma vlad Madžarske in Slovenije, Ljubljana

Srečanje podjetij s predsednikoma vlad Madžarske in Slovenije, Ljubljana

19. 01. 2016

Datum: 22. januar 2016, ob 11.00 uri

Kraj: Hotel Four Points by Sheraton (Mons), Ljubljana

Na uradnem obisku v Sloveniji se bo mudil premier Madžarske Viktor Orbán. Spremljala ga bo do sedaj največja, stočlanska delegacija madžarskih gospodarstvenikov, ki želijo obisk izkoristiti za navezavo novih poslovnih stikov s slovenskimi potencialnimi partnerji.

Ob tej priložnosti Gospodarska zbornica Slovenije in Javna agencija SPIRIT Slovenija organizirata poslovno srečanje slovenskih in madžarskih gospodarstvenikov s katerim želita spodbuditi in okrepiti poslovno sodelovanje med državama.

Okvirni program

Udeležence srečanja bosta nagovorila tudi predsednika vlad Madžarske in Republike Slovenije, Viktor Orbán in dr. Miro Cerar.

Na poslovni dogodek vabimo slovenska podjetja, ki jih zanima sodelovanje z Madžarsko na področjih kmetijske in prehrambne industrije, gradbeništva, IKT, biotehnologije in zdravstva, industrijske mehanizacije, energetike in drugih industrijskih panog.

Seznam madžarskih gospodarstvenikov

Poslovni forum bo potekal v angleškem jeziku, pozdravni nagovori predsednikov vlad bo potekal v materinem jeziku in bo zagotovljeno prevajanje.

Vabljeni, da se poslovnega dogodka udeležite in izkoristite priložnost za navezavo novih partnerstev na madžarskem trgu.

Prijava: Udeležba na dogodku je brezplačna in je možna le ob pravočasni prijavi preko spletne prijavnice, najkasneje do vključno torka, 19. januarja 2016 oziroma do zapolnitve prostih mest. Zaradi zahtev protokola in varovanja je število mest omejeno. Zaradi bolj tekoče registracije prosimo za zgodnejši prihod na lokacijo dogodka (GZS). Odjava brez finančnih posledic je možna do srede, 20. januarja 2015, do 12. ure. V primeru, da svojega sodelovanja (pisno / preko e-pošte) ne odpoveste v dogovorjenem roku, vam GZS zaračuna 50 EUR za posameznega udeleženca.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj