Brezplačni seminar - »Napotovanje delavcev: pravni vidiki, kršitve, praktični napotki«, Novo mesto

Brezplačni seminar - »Napotovanje delavcev: pravni vidiki, kršitve, praktični napotki«, Novo mesto

12. 01. 2016

Datum: 18. januar 2016, med 9.00 in 13.00 uro

Kraj: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11, Novo mesto, II. nadstropje)

Sekcija za ravnanje s človeškimi viri in Društvo za kadrovsko dejavnost Dolenjske in Bele krajine v sodelovanju MDDSZ in ZRC SAZU organizira brezplačni seminar v sklopu projekta Napotitev delavcev: Izmenjava izkušenj, promocija dobrih praks in izboljšanje dostopa do informacij, ki bo potekal v ponedeljek, 18. januarja 2016, med 9.00 in 13.00 uro v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11, Novo mesto, II. nadstropje).

Prisotne udeležence bodo seznanili o zakonodajnih podlagah, jih podučili o regulacijah (v izogib možnih kršitev), podali uporabne ter praktične napotke, da se ustrezno ter pravilno lotijo urejanja vsega, kar je potrebno urediti, pri napotitvenih delavcih. Predstavljene bodo že znane dobre prakse in omogočena bo tudi izmenjava izkušenj.

Več

Predavali bodo strokovnjaki s področja zaposlovanja, inšpekcijskega nadzora, sindikalnega dela in raziskovanja migracij.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijave: Udeležba je mogoča po predhodni pisni prijavi. Pri zasedbi razpoložljivih mest imajo prednost tisti, ki so se prijavili prvi. Prijavite se lahko preko e-prijavnice ali na e-naslov: gzdbk@gzdbk.si do zapolnitve razpoložljivih mest.

Dodatne informacije: Kontaktna oseba: mag. Nina Šab, Tel: (07) 33 22 185, e-naslov: nina.sab@gzdbk.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj