Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

12. 01. 2016

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-jan-01

Romunski trgovec z gnojili in pesticidi za uporabo v kmetijstvu išče nove proizvajalce oz. dobavitelje teh izdelkov za pokritje trenutnega povpraševanja na specializiranem romunskem trgu. Podjetje ponuja sklenitev sporazuma o distribuciji.

EEN-jan-02

Francosko podjetje razvija električne vozičke za logistične potrebe. Za enega svojih prototipov išče dobavitelja 36-voltnega električnega motorja za pesto na kolesu. S proizvajalcem bi sklenili podizvajalski sporazum, ki bi vključeval dobavo celih koles za vozičke z omenjenim motorjem.

EEN-jan-03

Francosko podjetje razvija električne vozičke za logistične potrebe. Za enega svojih prototipov išče dobavitelja 36-voltnih litijevih baterij, skupaj s polnilcem za hitro polnjenje. S proizvajalcem bi sklenili proizvodni sporazum.

EEN-jan-04

Poljsko podjetje oblikuje in izdeluje visoko kvalitetna, udobna in moderna ženska oblačila in išče distributerje za svoje izdelke. S partnerji bi sklenili sporazum o distribuciji.

EEN-jan-05

Francosko podjetje je razvilo oblačilo za enkratno uporabo za paciente pri operacijah, ki omogoča doseg katerega koli dela telesa. Oblačilo je izdelano iz polipropilena. Podjetje išče proizvajalca z izkušnjami v proizvodnji tovrstnih oblačil in bi s partnerjem sodelovalo s sklenitvijo proizvodnega sporazuma.

EEN-jan-06

Francoski trgovec, ki prodaja spominke in darilca trgovinicam v živalskih vrtovih in akvarijih, išče različne nove izdelke z motivi, povezanimi z živalskim vrtom ali akvarijem, za prodajo na francoskem trgu. Ponuja sklenitev sporazuma o trgovinskem posredništvu.

EEN-jan-07

Francosko podjetje išče proizvajalce gumijastih in plastičnih cevi in kanalov za uporabo v industriji, logistiki, farmaciji, kmetijstvu, prehrambeni industriji itd. Ponuja sklenitev proizvodnega sporazuma.

EEN-jan-08

Špansko podjetje razvija in izdeluje sadne kaše/želeje in ponuja širok izbor 100% naravnih sadnih kaš iz kutin in sliv v kombinaciji s pomarančami, čokolado in orehi. Imajo tudi organske izdelke in izdelke brez dodanega sladkorja (fruktoze). Za svoje izdelke iščejo distributerje.

EEN-jan-09

Madžarski proizvajalec in trgovec sončnih kolektorjev in sončnih termalnih sistemov išče proizvajalce podobnih izdelkov in komponent za vzajemno distribucijo na trgu (madžarsko podjetje ponuja distribucijske storitve na madžarskem trgu in pričakuje enake storitve od tujega podjetja na njegovem trgu). S partnerji bi sklenili sporazum o distribuciji.

EEN-jan-10

Madžarsko podjetje, ki se ukvarja s programiranjem na področju analize podatkov in podatkovnega rudarjenja ter pomoči pri poslovanju (načrtovanje sredstev, trgov), ponuja svoje storitve s sklenitvijo podizvajalskega sporazuma. Podjetje tudi išče distributerje njegovih storitev na tujih trgih.

EEN-jan-11

Francosko podjetje, ki se ukvarja z razvojem in izdelavo industrijskih tkanin, je oblikovalo in razvilo inovativni mrežasti ovoj za nošenje dojenčka. Ovoj je narejen iz kvalitetnega bombaža, je popolnoma varen in udoben. Podjetje išče tuje distributerje in ponuja distribucijski sporazum.

EEN-jan-12

Izkušeno italijansko podjetje, ki se ukvarja s popravili in obnovo motorjev z notranjim izgorevanjem za avtomobile in komercialna vozila, išče distributerje v avtomobilskem sektorju. Ponuja sklenitev sporazuma o distribuciji.

EEN-jan-13

Špansko kozmetično podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v izdelovanju vrhunske kozmetike za kozmetične salone, SPA, lepotne centre in centre lepotne medicine išče trgovske posrednike z veliko izkušnjami na kozmetičnem področju. Podjetje ponuja več kot 20 linij izdelkov za različno nego obraza in telesa, za vse tipe kože, 100% naravno in z uporabo inovativne tehnologije. Podjetje bo s partnerji sklenilo distribucijski sporazum.

EEN-jan-14

Špansko podjetje proizvaja ventile, batne ventile in merilce različnih tekočin (vroče vode, kemikalij, petrokemičnih proizvodov, itd.). Za svoje izdelke išče distributerje, inštalaterje in trgovine z opremo za industrijo. Ponuja sporazum o distribuciji.

EEN-jan-15

Ruski proizvajalec kemikalij za različne namene (gradnjo, kovinsko in drugo industrijo, medicino, čiščenje, zaščito pridelkov) in lastnim raziskovalnim laboratorijem išče distributerje in ponuja sklenitev sporazuma o distribuciji.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj