Brezplačni seminar - »Družbena omrežja za podjetnike«, Ljubljana

Brezplačni seminar - »Družbena omrežja za podjetnike«, Ljubljana

08. 12. 2015

Datum: 15. december 2015, od 11.00 do 12.30 ure

Kraj: Dunajska cesta 136, Ljubljana

Izvajalec: Data d.o.o.

Družbena omrežja so se dodobra ustalila in postala del našega vsakdana. Če želimo biti kot podjetniki vidni, enostavno moramo biti prisotni na družbenih omrežjih. Kot trženjski pripomoček so neprecenljivi, saj nam omogočajo promocijo praktično brez proračuna, kar je za majhnega podjetnika neprecenljivo. Izdatno pripomorejo k interakciji s kupci in posledično vplivajo na obiskanost.

Program seminarja:

Prvi del seminarja bo pojasnil, zakaj so družbena omrežja tako smiselna in posledično popularna tako med običajnimi ljudmi kot tudi med podjetniki oziroma tržniki. Dostopnost, cenovna ugodnost, dobra uporabniška izkušnja in hitra zmožnost interakcije so le nekatere izmed lastnosti, ki krasijo to vrsto medijev.

Drugi del se bo osredotočil na krajšo predstavitev nekaterih najbolj uporabljanih pa tudi za podjetnike zanimivih omrežij. Predstavljena bodo naslednja:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google +
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Omenili pa bodo tudi manj znana omrežja, ki pa so popularna v drugih državah.

V tretjem delu seminarja pa boste dobili nekaj konkretnejših nasvetov, ki bodo zelo koristni pri učinkovitejši uporabi vsakega izmed naštetih družbenih omrežij. Vsako omrežje je namreč nekoliko drugačno, zato ni možno vedno staviti na isto formulo.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj