Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

08. 12. 2015

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-dec-1

Francosko podjetje specializirano na področju oblikovanja in distribucije daril dobrodošlic za hotele in turistično industrijo, predvsem za otroke in družine, išče potencialne proizvodne partnerje, ki lahko zagotovijo proizvodnjo mehkih igrač, majhnih oblačil, ter potisk teh. Podjetje nudi sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-dec-2

Podjetje iz Velike Britanije, specializirano na področju izdelkov za otroke (starost med 0 – 4 let) išče potencialne partnerje (proizvajalce, prodajalce), ki lahko zagotovijo inovativne otroške proizvode in nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-dec-3

Švedsko podjetje je zasnovalo anatomsko pravilne lutke za otroke, ki portretirajo anatomsko pravilne odrasle za zmanjšanje vpliva lepotnih idealov in stereotipov. Podjetje išče proizvajalce z izkušnjami na področju proizvodnje silikonske gume za proizvodnjo prve serije (5000 enot) in nudi sodelovanje v obliki proizvodnega sporazuma.

EEN-dec-4

Nizozemska arhitekturna agencija, ki je zasnovala novo prenosno kabino za dve osebi, opremljeno s posteljo, WC-jem, tušem in komunikacijskimi napravami, namenjeno  za uporabo na raznolikih dogodkih išče potencialne partnerje z izkušnjami pri razvoju mobilnih artefaktov v avtomobilski ali ladjedelniški industriji in nudi sodelovanje v obliki vzajemnega partnerstva.

EEN-dec-5

Srbski proizvajalec briketov in peletov iz biomase in odpadnega lesa s trenutnimi operacijskimi zmogljivostmi do 800 ton/mesec išče komercialne predstavnike in distributerje z izkušnjami pri trženju s peleti in briketi, skladiščnimi in prevoznimi zmogljivostmi.

EEN-dec-6

Srbsko podjetje, specializirano na področju proizvodnje slaščic išče potencialne poslovne partnerje (distributerje, trgovske potnike) za prodajo svojih izdelkov na evropskem trgu. Podjetje nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah in/ali trgovinskega sporazuma.

EEN-dec-7

Grško podjetje, specializirano v proizvodnji naravne kozmetike išče potencialne partnerje (distributerje, trgovske potnike) z izkušnjami znotraj kozmetičnega trga in nudi sodelovanje v obliki  sporazuma o distribucijskih storitvah in/ali trgovinskega sporazuma.

EEN-dec-8

Turško podjetje, specializirano na področju digitalnega in offset tiska promocijskega materiala, išče potencialne poslovne partnerje (distributerje) in nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-dec-9

Trgovsko in posredniško podjetje iz Velike Britanije išče končne prodajalce, dobavitelje zlata za dolgoročno sodelovanje. Podjetje nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-dec-10

Svetovalno podjetje iz Velike Britanije je specializirano na področju programske opreme za upravljanje IT sistemov s poudarkom na integraciji, implementaciji BMC programske opreme. Podjetje išče potencialne partnerje specializirane na področju svetovalnih storitev in nudi sodelovanje v obliki podizvajalskih storitev.

EEN-dec-11

Armensko transportno in logistično podjetje išče potencialne partnerje, ki potrebujejo transportne storitve. Podjetje prav tako nudi svoje podizvajalske storitve transportnim podjetjem s potrebo po dodatnih kapacitetah ali dostopih do novih poti.

EEN-dec-12

Ruski proizvajalec električne opreme (pretvornikov, usmerjevalnike), išče potencialne partnerje, specializirane na področju proizvodnje električne opreme in se zanima za dolgoročno sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah in/ali proizvodnega sporazuma.

EEN-dec-13

Romunsko podjetje, specializirano na področju LED razsvetljave, išče potencialne partnerje (distributerje) z izkušnjami na področju trga razsvetljave in nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-dec-14

Romunsko podjetje, ki je specializirano na področju električne opreme, išče potencialne partnerje z izkušnjami znotraj energetskega trga in dobrim poznavanjem predpisov za distribucijo svojih proizvodov na novih trgih.

EEN-dec-15

Nizozemsko podjetje, je razvilo integriran strešni vetrni energijski sistem išče potencialne partnerje za proizvodnjo kompozitnih jeklenih in aluminijastih delov ter distribucijo proizvodov na tujih trgih. Podjetje nudi sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj