Javno povabilo delodajalcem za izvedbo projekta v okviru programa »Prvi izziv 2015«

Javno povabilo delodajalcem za izvedbo projekta v okviru programa »Prvi izziv 2015«

08. 12. 2015

Objavljeno: Zavod RS za zaposlovanje, 30. 11. 2015, http://www.ess.gov.si/

Predmet javnega povabila: Predmet javnega povabila je zbiranje ponudb delodajalcev za izvedbo projekta v okviru programa »Prvi izziv 2015«, ki obsega vključevanje brezposelnih oseb iz ciljne skupine v subvencioniranje zaposlitev za obdobje najmanj 15 mesecev neprekinjeno s trimesečnim poskusnim delom (3+12 mesecev) in sicer za polni delovni čas 40 ur tedensko oziroma sorazmerno manj v skladu z odločbo o invalidnosti.

Namen javnega povabila je spodbujanje zaposlovanja brezposelnih oseb iz ciljne skupine, kar jim bo omogočilo izboljšanje dostopa do čim prejšnje in kakovostne zaposlitve, s čimer se bodo izboljšale možnosti za njihovo nadaljnjo zaposlitev, posredno pa se bo na ta način zniževala stopnja brezposelnosti mladih, ki se ne izobražujejo ali usposabljajo.

Pogoji za sodelovanje: Ponudbo lahko odda delodajalec, registriran kot samostojni poslovni subjekt s svojo matično številko, ki bo s pomočjo subvencije zaposlil brezposelno(e) osebo(e) iz ciljne skupine.

Nosilec projekta je delodajalec, katerega ponudba je sprejeta na podlagi tega javnega povabila, z vsemi svojimi registriranimi enotami in z vsemi brezposelnimi osebami iz ciljne skupine, vključenimi v zaposlitev, s katerim Zavod sklene pogodbo o izvedbi projekta v okviru programa Prvi izziv 2015.

Več o pogojih

Vrednost razpisa: Za program Prvi izziv 2015 je namenjenih skupaj 20.725.956,00 EUR sredstev.

Razpisnik: Zavod RS za zaposlovanje

Rok: Za pravočasno ponudbo se šteje ponudba, ki jo Zavod prejme do predvidenega končnega roka za predložitev ponudb (t.j. 30. 6. 2016) oz. do zaprtja javnega povabila zaradi porabe sredstev.

Dodatne informacije: Več o postopku izbire kandidata pred oddajo ponudbe, si preberite na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje, kjer je objavljeno javno povabilo oziroma pokličete na brezplačno telefonsko številko Kontaktnega centra: 080 20 55. Delodajalcem so na voljo kontaktni podatki območnih služb Zavoda na spletnem naslovu: www.ess.gov.si/o_zrsz/naslovi_in_uradne_ure.

Razpisna dokumentacija: Dokumentacija je na voljo na spletni strani Zavoda: http://www.ess.gov.si/ (v rubriki Delodajalci/razpisi za delodajalce). Mogoče jo je dvigniti tudi osebno v glavnih pisarnah Območnih služb Zavoda, v času uradnih ur (od ponedeljka do četrtka od 8. ure do 15. ure, v petek od 8. ure do 13. ure ter v sredo od 8. ure do 17. ure).

Več: Več o javnem povabilu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj