Brezplačno srečanje - »Financiranje trajnostnih projektov in mikrokrediti v podjetništvu«, Ljubljana

Brezplačno srečanje - »Financiranje trajnostnih projektov in mikrokrediti v podjetništvu«, Ljubljana

01. 12. 2015

Datum: 3. december 2015, ob 9.00 uri

Kraj: Tehnološki park Ljubljana (19/2)

Portal Novi Podjetnik organizira brezplačno srečanje z naslovom: »Financiranje trajnostnih projektov in mikrokrediti v podjetništvu«, ki bo v četrtek, 3. decembra 2015, ob 9.00 uri v Tehnološkem parku Ljubljana 19/2 in bo predvidoma trajalo dve uri.

Gostja bo gospa Josiana Arippol, »učenka« prof. Yunusa, globalna trajnostna podjetnica in humanitarka. V debatni skupini sodelujejo tudi znani slovenski strokovnjaki.

Teme: trajnostno financiranje in poslovni modeli, zdrav tok denarja, socialno podjetništvo, žensko podjetništvo, mikrokrediti in evropske razmere.

Josiana Arippol - živi in dela med Brazilijo in Nizozemsko ter rodno Italijo, katere državljanka je še vedno. Vpeta je v različne dolgoročne projekte, zlasti na zgoraj navedene teme; zelo se zavzema za pridelavo zdrave hrane, pomoč kmetom z mikrokrediti, je soustanoviteljica nizozemskega podjetja Images for the thought in brazilskega Etica da Terra, ki mu je vlada dodelila poseben status. Je tudi “učenka” nobelovca, prof. Yunusa. Sodeluje s številnimi vladami, predvsem pa s številnimi nevladnimi in finančnimi organizacijami po svetu, z željo pomagati tistim, ki imajo razvojni potencial in v obstoječem sistemu financiranja ne morejo priti do sredstev.

Več o njej preberite v objavljenem intervjuju, verjetno pa vas bo zanimal tudi prispevek o mikrokreditih.

Pogovor bo v angleščini, brez prevoda.

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Prosijo vas za predhodno prijavo, saj je prostor za publiko omejen. Prijavite se lahko tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj