Seminar - »Novi pogoji poslovanja z Rusijo«, Ljubljana

Seminar - »Novi pogoji poslovanja z Rusijo«, Ljubljana

10. 11. 2015

Datum: 17. november 2015, od 10.00 do 12.30 ure

Kraj: v Poslovni oazi na Gospodarski zbornici Slovenije (7. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

Slovensko-ruski poslovni svet z namenom izmenjave znanja in dragocenih izkušenj pri soočanju z aktualnimi spremembami v ruskem poslovnem okolju organizira seminar z naslovom: »Novi pogoji poslovanja z Rusijo«, ki bo potekal v torek, 17. novembra 2015, ob 10. uri v Poslovni oazi na Gospodarski zbornici Slovenije (7. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.

Na ruskem trgu je v zadnjem času prišlo do vrste novosti na področju lokalnega in mednarodnega poslovanja, kar slovenska podjetja, ki sodelujejo z Rusijo, izziva in hkrati spodbuja k večji prožnosti, prilagodljivosti in ažurnosti v svojem delovanju. Ob tem je za zagotavljanje poslovne uspešnosti in ohranjanje dobrih poslovnih odnosov ključnega pomena dostop do točnih in aktualnih informacij s področja gospodarstva in zakonodaje.

Na srečanju bodo predstavili ruske vladne usmeritve o povečani lokalizaciji proizvodnje, nova pravila certificiranja opreme v Rusiji, ter izkušnje nekaterih večjih ruskih investitorjev v Sloveniji.

Program

Prijave:Prijavite se lahko preko elektronske prijavnice najkasneje do torka, 10. 11. 2015. Prijave sprejemajo do zapolnitve mest.

Dodatne informacije: Anja Ilić, Tel: (01) 589 84 73, e-pošta: anja.ilic@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj