Nov rok za prijavo k sodelovanju na Dnevu slovenskih dobaviteljev v BMW

Nov rok za prijavo k sodelovanju na Dnevu slovenskih dobaviteljev v BMW

13. 10. 2015

Vir in informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma - SPIRIT Slovenija, 12. 10. 2015, http://www.spiritslovenia.si/

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Slovenski avtomobilski grozd (ACS), BMW Group in BMW Group Slovenija bomo marca 2016 organizirali »Dan slovenskih dobaviteljev (Slovene Supplier Day)« na sedežu koncerna BMW v Münchnu. Dogodek je namenjen podjetjem iz avtomobilskega sektorja, ki želijo vstopiti v nabavno verigo, oziroma okrepiti sodelovanje z enim vodilnih proizvajalcev luksuznih vozil v svetu.

Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da svoj interes potrdite tako, da izpolnite vprašalnik ter si s tem zagotovite možnost predstavitve vašega podjetja in proizvodov pred vidnimi predstavniki in nakupnimi odločevalci skupine BMW.

Koncern BMW se pri zasnovi in proizvodnji vozil vrsto let usmerja k vrhunskim inovativnim tehničnim rešitvam, zato se pri izpolnjevanju vprašalnikov osredotočite predvsem na predstavitev inovativnih področij in proizvodov.

Nov rok za dostavo izpolnjenih vprašalnikov je četrtek, 15. oktober 2015, do 16.00 ure na e-naslov: dunja.podlesnik@acs-giz.si.

Na osnovi prejetih vprašalnikov-predstavitev bo BMW izbral največ 21 dobaviteljev, ki bodo imeli priložnost predstavitve na omenjenem dogodku.

Dodatne informacije:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj