B2B srečanja z italijanskimi agenti in zastopniki v okviru poslovnega dogodka "Forum Agenti Milano 2015" (Milano, Italija)

B2B srečanja z italijanskimi agenti in zastopniki v okviru poslovnega dogodka "Forum Agenti Milano 2015" (Milano, Italija)

13. 10. 2015

Datum: med 26. in 28. novembrom 2015

Kraj: Milano, Italija

Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma javna agencija SPIRIT v sodelovanju z diplomatskima predstavništvoma v Rimu in Milanu vabimo vabijo slovenska podjetja, da se udeležijo B2B srečanj z italijanskimi agenti in zastopniki v okviru poslovnega dogodka "Forum agenti Milano", ki bo med 26. in 28. novembrom letos potekal v Milanu (Italija).

Tokratni poslovni dogodek Forum agenti Milano bo potekal na razstavišču MiCo (Milano Congressi) med 26. in 28. novembrom. Pretekle izkušnje in konkretni rezultati, ki so jih podjetja dobila na teh dogodkih, dokazujejo, da je udeležba na njih dobra odskočna deska za vstop ali širitev poslovanja na trgu sosednje države.

V okviru dvodnevnega poslovnega dogodka bodo potekala individualna srečanja okoli 500 italijanskih in tujih podjetij, ki se bodo imela priložnost srečati s preko 7.000 italijanskimi agenti in zastopniki iz Italije, pa tudi nekaterih drugih evropskih držav.

Prijave: Na Gospodarski zbornici Slovenije že zbirajo interes podjetij za skupinski nastop in udeležbo na omenjenem dogodku, glede na to, da pa je število mest omejeno, podjetjem svetujemo, da pohitijo s prijavami. Slovenska podjetja se lahko že prijavijo spletni strani: http://www.forumagenti.it/en/iscrizione-azienda/milano/Slovenia.

V ta namen bo 6. oktobra 2015 na Gospodarski zbornici Slovenije v sodelovanju z italijanskimi partnerji organizirana podrobnejša predstavitev, na kateri bodo svoje izkušnje povzeli tudi nekateri udeleženci preteklih tovrstnih srečanj.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj