Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

22. 09. 2015

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-sept-31

Angleški proizvajalec in prodajalec dodatkov za uniforme, ki oskrbuje vojske več držav, išče proizvajalca naramnic, izdelanih iz elastičnega bombažnega traku, usnjenih delov in kovinskih zaponk v skladu s standardi. Ponuja sklenitev proizvodnega sporazuma.

EEN-sept-32

Angleški proizvajalec pnevmatskih cevnih priključkov, zglobov in navojev za različne industrijske panoge ponuja svojo proizvodnjo kot podizvajalec končnega uporabnika ali posrednika. Podjetje izdeluje vrsto različnih priključkov, ki se uporabljajo v mnogih gospodarskih vozilih, kmetijski mehanizaciji, opremi za prosti čas in v moto športu.

EEN-sept-33

Poljsko podjetje, ki se ukvarja s pridelavo aronije, malin in črnega ribeza, išče posrednike in agente v tujini. Podjetje ponuja tudi sadne sokove, koncentrate in sadike, za katere prav tako išče posrednike.

EEN-sept-34

Hrvaško podjetje proizvaja grelno napravo za dom: grelni panel. Izdelan je iz naravnih materialov (kamen, marmor), lepega videza in ima neomejen rok trajanja. Podjetje išče posrednike za prodajo izdelkov v tujini.

EEN-sept-35

Francosko kozmetično podjetje ponuja koncentrate, ki se uporabljajo kot osnova za izdelavo kozmetičnih izdelkov. Podjetje išče partnerja iz kozmetičnega sektorja, s katerim bi sklenil sporazum o posredništvu / prodaji izdelkov.

EEN-sept-36

Romunski proizvajalec izdelkov za jahanje, obutve, kot so čevlji za prosti čas, škornji, zaščitni čevlji, torb in pasov išče posrednike, naročnike (za sklenitev proizvodnega sporazuma) ali sodelovanje s skupnim podjetjem (joint venture).

EEN-sept-37

Angleško podjetje je izdelalo arašidovo maslo v prahu s 70% manj maščob kot je v običajnem arašidovem maslu in ima veliko beljakovin in vlaknin. Arašidovo maslo v prahu ima tudi certifikat, da je brez glutena. Izdelek se prodaja v boljših trgovinah in trgovinah z zdravo prehrano v Veliki Britaniji in ZAE. Podjetje želi s partnerji skleniti sporazum o posredniških storitvah ali trgovskih storitvah.

EEN-sept-38

Nizozemsko podjetje je razvilo organske filtre, ki se uporabljajo kot zadnji ukrep pri zmanjševanju in nadzorovanju smradu. Filtri s pomočjo bakterij razgradijo škodljive pline v neškodljive snovi. Filtri se lahko uporabljajo v klavnicah, zbiralnicah živalskih odpadkov, kompostarnah, predelovalni industriji, kmetijskih prostorih, čistilnih napravah in ribji predelovalni industriji. Podjetje išče posrednike.

EEN-sept-39

Italijanski proizvajalec visokotehnološkega večplastnega filma, ki se uporablja za pakiranje hrane in v industrijskem in zdravstvenem sektorju, išče nove partnerje za širitev izvoza v tujino.

EEN-sept-40

Litovski proizvajalec reklamnih napisov ponuja širok izbor oblik in velikosti reklam s profesionalnimi in zanimivimi rešitvami. Išče partnerje za sklenitev sporazuma o posredniških storitvah in ponuja svoje izdelke kot podizvajalec.

EEN-sept-41

Poljski proizvajalec tkanin za vozila za potniški promet išče posrednike za svoje izdelke.

EEN-sept-42

Bolgarski lastnik nove, moderne tovarne za konzerviranje in predelavo sadja in zelenjave ponuja večje količine različnih vrst konzerviranega sadja in zelenjave, paradižnikov kečap, čatnije, omake in druge jedi. Ponuja različne vrste sodelovanja: prodaja izdelkov, podizvajalski sporazum, ustanovitev skupnega podjetja, vzajemna proizvodnja.

EEN-sept-43

Srbsko podjetje ponuja svoje storitve kot distributer različnih izdelkov tujih podjetij po ozemlju Srbije in Balkana. Podjetje ima vso potrebno opremo in infrastrukturo za potrebe distribucije: tovorna vozila, viličarje, priklopnike in drugo opremo, potrebno za prevoz in skladiščenje blaga.

EEN-sept-44

Nizozemsko podjetje je specializirano za rešitve za vodno drenažo. Razvilo je dva inovativna izdelka. Ker želijo razširiti ponudbo tovrstnih izdelkov, iščejo enega ali več izdelkov, za prodajo strankam na Nizozemskem. Podjetje ponuja sklenitev sporazuma o prodajnih storitvah.

EEN- sept-45

Romunsko podjetje zbira in predeluje orehe, ki jih pridobi iz SZ dela Romunije. Orehe je možno uporabljati v prehrani, farmacevtski in kozmetični industriji, lahko jih dobavijo oluščene v pošiljkah različnih velikosti ali z lupino v velikih količinah. Ker gre za plodove divjih orehov, imajo visoko vsebnost aktivnih snovi.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj