EXPO Milano 2015: Povabilo na B2B srečanja in konferenco v okviru Dnevov EU-ASEAN (Milano, Italija)

EXPO Milano 2015: Povabilo na B2B srečanja in konferenco v okviru Dnevov EU-ASEAN (Milano, Italija)

15. 09. 2015

Datum: 29. in 30. september 2015

Kraj: Milano, Italija

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Generalnim direktoratom za notranji trg, industrijo in podjetništvo pri Evropski komisiji, Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Gospodarsko zbornico Slovenije vabimo slovenska podjetja k udeležbi na Dnevih EU - ASEAN in t.i. Matchmaking Event. Dogodek, ki je organiziran v okviru EXPO Milano 2015 bo potekal od 29. do 30. septembra 2015 v centru Milana.

Na dogodku se pričakuje udeležba podjetij (SME in velikih podjetij), grozdov, raziskovalnih centrov in institucij  iz Evrope in držav ASEAN.

V okviru celotnega dogodka bo 29. septembra 2015 dopoldan organizirana konferenca v prostorih Avditorija Assolombarda, Via Pantano, 9, 20122, Milano, medtem ko bodo B2B srečanja med udeleženci iz Evrope in držav ASEAN potekala 30. septembra 2015 preko celega dne v prostorih Finlombarda, Via Pola 12, 20122 Milano. 29. septembra popoldan bo za omejeno skupino udeležencev organiziran ogled EXPO Milano v pristojnosti italijanskih organizatorjev.

Vsako prijavljeno podjetje bo od 1. do 23. septembra 2015 preko on-line platforme (kataloga vseh prijavljenih podjetij) izbralo podjetja oz. institucije, s katerimi želi imeti individualne sestanke. Predvidoma 25. septembra 2015 pa bodo udeleženci preko e-pošte prejeli urnik potrjenih B2B razgovorov (s podjetji, ki so jih izbrali sami kot tudi seznam podjetij, ki so jih za razgovore izbrali drugi udeleženci). Na samem dogodku (ob registraciji) bodo vsi udeleženci prejeli končni urnik B2B razgovorov. Vsak B2B razgovor bo predvidoma trajal  30 minut.

Glavne teme dogodka bodo osredotočene na kmetijstvo, živilsko predelovalno industrijo, inovativne in visoko kakovostne živilske proizvode, varnost in kvaliteta hrane ter druge sorodne teme.

Dogodek je namenjen predvsem krepitvi gospodarskega sodelovanja ter srečanjem in poslovnim razgovorom med podjetji in institucijami iz EU ter državami ASEAN, ki iščejo nove priložnosti, želijo najti nove potencialne partnerje in širiti svoje poslovanje v teh državah.

Zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da se udeležite dogodka in izkoristite najenostavnejši in najcenejši način za preverjanje določenega trga za izdelek, za iskanje možnih partnerjev in navezavo stikov, ter za pogovore o konkretnih poslovnih sodelovanjih. Z udeležbo na tovrstnem dogodku in B2B razgovorih lahko zgolj v dveh dneh in na enem mestu srečate in navežete stike ter sodelovanja z vsemi pomembnimi podjetji, grozdi, raziskovalnimi institucijami iz zgoraj navedenih držav in sektorjev.

Prijave: Prosimo vas, da potrdite svojo udeležbo na dogodku z izpolnjeno elektronsko prijavnico najkasneje do 15. septembra 2015 (za udeležbo na B2B srečanjih) in do 29. septembra 2015 (za udeležbo na konferenci).

Kotizacije ni.

V kolikor se bodo dogodka udeležilo več predstavnikov vašega podjetja, mora prijavnico na platformi izpolniti vsak udeleženec posebej.

Stroške udeležbe na dogodku (hotelska namestitev, prevoz) krijejo udeleženci sami.

V primeru zadostnega števila prijav, bo predvidoma teden dni pred dogodkom organiziran pripravljalni sestanek za vse slovenske udeležence.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktni osebi:

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj