Natečaj za Veliko nagrado Miroslava Zeia za življenjsko delo na področju dejavnosti NIB za leto 2015 in Nagrado Miroslava Zeia za izjemne dosežke na področju dejavnosti NIB za leto 2015

Natečaj za Veliko nagrado Miroslava Zeia za življenjsko delo na področju dejavnosti NIB za leto 2015 in Nagrado Miroslava Zeia za izjemne dosežke na področju dejavnosti NIB za leto 2015

08. 09. 2015

Vir in informacije: Nacionalni inštitut za biologijo (NIB), 3. 9. 2015, www.nib.si

Natečajna komisija za Nagrade Miroslava Zeia razpisuje natečaj za Veliko nagrado Miroslava Zeia za življenjsko delo na področju dejavnosti NIB za leto 2015 in Nagrado Miroslava Zeia za izjemne dosežke na področju dejavnosti NIB za leto 2015 in poziva ugledne raziskovalce, da nominirajo kandidate za nagrade.

Velika nagrada Miroslava Zeia za življenjsko delo na področju dejavnosti NIB se podeljuje posamezniku, ki je s svojimi dosežki trajno prispeval k razvoju znanstveno - raziskovalne ali razvojne dejavnosti NIB.

Velika nagrada Miroslava Zeia NIB za raziskovalno delo obsega denarno nagrado v vrednosti 2.000 EUR neto in svečano listino.

Nagrada Miroslava Zeia NIB za izjemne znanstveno - raziskovalne ali razvojne dosežke v zadnjih petih letih na področju dejavnosti NIB, se podeljuje posameznikom ali skupini raziskovalcev iz Slovenije ali raziskovalcem, ki so večji del raziskav, na katere se nanaša nagrada, opravili v Sloveniji.

Nagrada Miroslava Zeia NIB za izjemne dosežke obsega denarno nagrado v vrednosti 1.500 EUR neto in svečano listino.

Odločitev komisije bo javno objavljena ob slovesni razglasitvi nagrajencev, ki bo predvidoma konec oktobra ali v novembru 2015.

Vloge za nagrade Miroslava Zeia NIB je potrebno poslati do 3. oktobra 2015.

Več

Dodatne informacije: Dodatne informacije v zvezi z natečajem so do zaključka natečaja na voljo pri kontaktni osebi Nacionalnega inštituta za biologijo, gospe Dunji Goršič, e-naslov: dunja.gorsic@nib.si, Tel.: (05) 923 27 07.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj