Video izziv za mlade – Podjetniki, mi smo face!

Video izziv za mlade – Podjetniki, mi smo face!

13. 07. 2010

Vir in informacije: Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI), www.japti.si

Učenci in dijaki!

Ste kreativni, domiselni, spretni pri uporabi sodobnih tehnologij in imate zanimivo ter uporabno idejo, ki bi lahko uspela v podjetniškem smislu? To preprosto pomeni, da bi  jo lahko prodali. Postanite sam svoj režiser svojega uspeha. Vas je dovolj v hlačah, da svojo idejo predstavite javnosti?

Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in TV Slovenija vam ponujata pravi izziv.

Pripravite promocijski oglas v katerem boste gledalcem televizije na inovativen, atraktiven, morda šaljiv, a kljub temu  dostojen način, predstavili svojo idejo, kako ponuditi nekaj s področja računalništva, trgovine, mode, oglaševanja,… Skratka, možnosti predstavitve vaših razmišljanj o svojem podjetju, izdelkih ali storitvah so neomejene.

Toda pozor! Največ štirideset sekundni promocijski oglas je lahko narejen s kakršno koli tehnologijo, vendar ob upoštevanju minimalnih standardov za televizijsko objavo.  Gledalci morajo oglas videti in slišati! Zato upoštevajte:

  • najnižja mogoča ločljivost slike je 720 (ali najmanj 702) x 576 pikslov, pri 25 slikah na sekundo ali 50 polslikah na sekundo,
  • slikovni format: 4 x 3 ali 16 x 9,
  • pošljite na DVD-ju.

Končne izdelke - spote zbiramo do vključno 15. avgusta!

Najboljše oglase bomo predstavili v oddaji Sobotno popoldne, od 4. septembra do konca novembra 2010, v posebni rubriki z naslovom: Podjetniki, mi smo face! Do takrat  bodo strokovna žirija in gledalci pripravili izbor najboljših, od katerih se bodo prvi trije potegovali za naziv Naj podjetniška faca in lepe denarne nagrade.

Dodatne informacije: Več informacij najdete na spletnem naslovu: www.rtvslo.si/sobotnopopoldne/podjetniki_mi_smo_face.

Lahko pišete tudi na elektronski naslov: sobotnopodjetniki@rtvslo.si ali se obrnete na vodjo projekta Marušo Prelesnik, ki bo vsak ponedeljek za vaša vprašanja dosegljiva med 8.30 in 12. uro na telefonski številki: 01 475 3371.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj