EXPO Milano 2015: Povabilo k udeležbi v delegaciji slovenskih mlinarskih in pekarskih podjetij (Milano, Italija)

EXPO Milano 2015: Povabilo k udeležbi v delegaciji slovenskih mlinarskih in pekarskih podjetij (Milano, Italija)

01. 09. 2015

Datum: med 12. in 14. oktobrom 2015

Kraj: Milano, Italija

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Gospodarska zbornica Slovenije (Center  za mednarodno poslovanje in Zbornica kmetijski in živilskih podjetij)  vabimo slovenska mlinarska in pekarska podjetja k udeležbi v specializirani delegaciji, ki bo med 12. in 14. oktobrom 2015 izvedena v okviru svetovne razstave EXPO Milano 2015.

Emilia-Romagna ali »pokrajina hrane« je regija, znana po proizvodnji testenin, paradižnikove omake, sadja in zelenjave, parmezana, šunke in balzamičnega kisa. Tu ima sedež preko 2.500 podjetij iz prehrambenega sektorja, med katerimi so mednarodno znana podjetja kot so Barilla, Orogel, Amadori, Cremonini skupina, CIR Food, IMA, SACMI. V regiji je največja koncentracija inovativnih programov in raziskav.

Za slovensko delegacijo bomo 13. oktobra 2015 v Emilii Romagni organizirali obisk izbranih italijanskih podjetij (kot na primer Barilla, Bühler,..) kjer bomo imeli možnost predstavitve in poslovnih razgovorov. Spoznali bomo tudi najnovejše trende tehnologij in trajnostnega razvoja. 14. oktober bo namenjen ogledu EXPA, kjer se bomo udeležili tudi vodenemu ogledu COOPovega marketa prihodnosti.

Zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da se pridružijo delegaciji in izkoristijo obisk za poslovne razgovore, navezavo stikov ter seznanitev z razvojno-inovativnimi novostmi v Italiji.

Prijave: Prosimo vas, da potrdite svojo udeležbo tako da najkasneje do petka 18. septembra 2015  vrnete izpolnjeno prijavnico in opisom poslovnega interesa Company Profile (v angl. jeziku) s pomočjo katerega bomo organizirali poslovni obisk. Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih prostih mest.

Kotizacije ni.

Udeleženci sami krijejo stroške namestitve, prevoza in vstopnico za EXPO, ki znašajo 310 € (minimalno 40 potnikov), oziroma 330 € (minimalno 30 potnikov).

Pred obiskom delegacije v Milanu bo na Gospodarski zbornici Slovenije organiziran pripravljalni sestanek  za vsa prijavljena podjetja.

Dodatne informacije:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj