Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

21. 07. 2015

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-jul-01

Irska agencija za zaposlovanje išče dolgoročna partnerstva z agencijami za zaposlovanje kadrov s področja IT, računovodstva in inženiringa. Agencija želi skleniti storitveni sporazum z zainteresiranimi agencijami.

EEN-jul-02

Italijansko podjetje iz regije Trentino, ki dela že več kot 50 let v proizvodnji smučarskih slalomskih palic in ostalih dodatkov za športne aktivnosti na prostem, išče  tekstilne proizvajalce perforiranih poliestrskih plošč za vzpostavitev proizvodnega sodelovanja.

EEN-jul-03

Švedsko podjetje je razvilo in oblikovalo posebno spodnje perilo za izboljšano telesno držo.  Izdelki visoke kakovosti pomagajo kupcem k izboljšani telesni drži. Podjetje išče dolgoročnega proizvodnega partnerja, ki je sposoben prevzeti  oz. opravljati preproste  procese rezanja in šivanja ter nabave potrebnega materiala. Iskan partner mora zagotavljati visoke standarde kakovosti, ki ustrezajo naboru   ekskluzivnih izdelkov švedske družbe.

EEN-jul-04

Podjetje iz južne Švedske išče izkušenega evropskega proizvajalca lesenih igrač. Proizvajalec mora biti sposoben za izdelavo lesenih kosov posebnih dimenzij in iz  kakovostnega lesa kot je hrast, jesen in oreh. Produkti so brez dodatne obdelave, olj ali kemikalij, zgolj končno brušenje. Sprva se predvidevajo majhne serije  proizvodnje, ca. 50-100 paketov (vsak komplet sestavljen iz 150 kosov). Lesene igrače morajo biti proizvedeni v skladu z evropskim standardom EN 71.

EEN-jul-05

Britansko podjetje, ki se ukvarja s trženjem oblačil na debelo išče proizvajalce šolskih uniform (za fante in dekleta), nogavic, šolskih čevljev in plastenk za vodo za uporabo pri otrocih in športnikih.

EEN-jul-06

Angleško svetovalno podjetje za načrtovanje proizvodnje, ki dela s specialističnimi oblikovalskimi studii za pohištvo in posodje, išče proizvodne partnerje. Partnerji morajo imeti CNC obdelovalne zmogljivosti za izdelavo izdelkov iz masivnega lesa in biti pripravljeni za izdelavo po meri narejenih izdelkov v relativno majhnih količinah. Podjetje ponuja proizvodni ali podizvajalski način sodelovanja.

EEN-jul-07

Britanski uvoznik vin in drugih alkoholnih pijač, išče partnerja, ki bi bil sposoben zagotavljati izdelavo plastičnih vrčev. Vrči morajo biti izdelani iz plastike primerne za živila in na voljo v dveh velikostih: 500ml in 1L. Prednost imajo  dobavitelji/proizvajalci, ki lahko poleg vrčev zagotovijo primerne zamaške oz. čepe za vrče. Podjetje ponuja poslovne ali proizvodne sporazume.

EEN-jul-08

Skupina irskih arhitektov in irsko inženirsko podjetje za fasade išče podjetja, ki bi ponudila inovativne zamisli fasad za njihove specialne oblike gradnje. Iščejo podjetja, ki lahko ponudijo nove izdelke na področju fasad prek distribucijskega sporazuma. Podjetje mora dokazati zmožnosti za ustvarjanje inovativnih rešitev in za tesno sodelovanje z gradbenimi ekipami za uresničitev ustvarjalnega in strateškega načrtovanja.

EEN-jul-09

Kitajsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2004 kot tuje skupno podjetje z registriranim kapitalom 2,45 mio dolarjev, išče podjetja za proizvodnjo jaht, zlasti za oblikovanje jaht in proizvodnjo jaht (celotna proizvodna linija). Podjetje ponuja sodelovanje v obliki proizvodnega ali »joint venture« dogovora.

EEN-jul-10

Romunsko podjetje, specializirano za trgovanje industrijskih elektronskih tehtalnih rešitev išče partnerje v EU, predvsem proizvajalce opreme za tehtanje in sorodnih izdelkov za potrebe trženja na romunskem trgu.

EEN-jul-11

Britansko MSP išče dobavitelje zaščitnih pokrival za toge napihljive čolne in pokrivala za gliserje, motorje, propelerje, ipd. Pokrivala bi lahko bila opremljena z "belo etiketo" za naknadni »branding« s strani britanske družbe.

EEN-jul-12

Francosko podjetje išče podizvajalca na področju električnih pogonov in elektromagnetnih rešitev v evropskih državah. Iskano podjetje bo prilagajalo izdelke francoskega podjetja z različnimi možnostmi, ki so prilagojeni zahtevam strank in mora imeti interes za povečanje portfelja tehnoloških rešitev in strokovnega znanja.

EEN-jul-13

Bolgarsko podjetje išče zanesljive dobavitelje (proizvajalce, trgovce na debelo, izvoznike) gradbene materiale za notranjo in zunanjo uporabo, kot tudi  izdelke za notranji dekor, interjer. Podjetje išče partnerje po vsej Evropi in ponuja svoje storitve kot distributer, trgovec ali agent.

EEN-jul-14

Uspešno britanski  razvijalec računalniških iger išče podizvajalce v EU za razvoj iger, programiranje virtualne resničnosti in 3D oblikovanje. Podjetje posebej išče partnerje, ki imajo izkušnje pri organiziranju iger na več platformah, vključno z mobilnimi, in že imajo izkušnje tovrstnega sodelovanja. Podjetje ponuja podizvajalsko sodelovanje ali storitveni sporazum.

EEN-jul-15

Izkušeno špansko  podjetje za poslovno svetovanje, specializirano za svetovalne storitve, kot so: prodaja, trženje, obdavčitve ali pravno svetovanje ponuja komercialno pomoči podjetjem, ki se zanimajo za vstop na španski trg. Ponuja možnost »joint venture« dogovora ali trgovskega zastopanja.

EEN-jul-16

Britansko podjetje, ki dobavlja zdrave sadne prigrizke za špecerije, kavarne, delikatese, šole, kmetijske trgovine in hotele, išče dobavitelja suhega sadja, proizvedenega skladno s priznanimi standardi kakovosti hrane. Podjetje ponuja  proizvodni dogovor.

EEN-jul-17

Britanski distributer, ki sodeluje z velikimi verigami trgovin na drobno, išče proizvajalce, ki proizvajajo vrsto aromatiziranih koncentratov, ekstraktov ali sirupov, ki jih je mogoče prilagoditi žepni velikosti pakiranja super-koncentriranih sirupov za uporabo pri pripravi napitkov tipa »voda z okusom«. Proizvod se pakira v formatu 38-90 ml z zmožnostjo redčenja do 6 litrov vode.

EEN-jul-18

Dansko podjetje, ki razvija paleto specializirane krme za konje in jo distribuira v 225 posameznih mestih na Danskem, Norveškem in Švedskem išče dobavitelje komplementarnih izdelkov oz. linije izdelkov. Podjetje išče inovativne visoko kakovostne prehranske proizvode in opremo za hišne živali, ograje in opremo za konje. Podjetje želi postati ekskluzivni distributer, ponuja pa tudi druge možnosti poslovnega sodelovanja.

EEN-jul-19

Britansko podjetje išče evropskega proizvajalca ali dobavitelja »imbus« vijakov, matic in ploščatih tesnil proizvedenih iz ogljikovega jekla in nerjavnega jekla, skladno s standardnimi evropskimi in anglosaškimi velikostmi. Podjetje išče proizvodni dogovor.

EEN-jul-20

Poljski proizvajalec in pridelovalec ameriških borovnic išče dolgoročne dobavitelje embalaže za sadje. Podjetje potrebuje  pakirno PET embalažo velikosti za količine do 250 g borovnic. Podjetje išče proizvodne partnerje PET embalaže.

EEN-jul-21

Belgijsko podjetje, proizvajalec peciva, je razvilo nov in izviren koncept pekovskega proizvoda, ki temelji na čokoladni krogli/žogi in išče ustrezno rešitev posebej prilagojene embalaže za distribucijo tega izdelka. Podjetje išče proizvajalce embalaže za sklenitev proizvodnega sporazuma.

EEN-jul-22

Poljsko podjetje, specializirano za izdelavo različnih jeklenih konstrukcij, jeklenih komponent in delov iz pločevine išče podjetje, ki proizvaja podobne konstrukcije in dele, ki bi lahko dopolnili nabor njihovih produktov, in zato želi postati distributer za tujega partnerja.

EEN-jul-23

Japonski proizvajalec električnih/elektronskih preskusnih in merilnih (T & M) instrumentov išče poslovne partnerje v državah EU. Podjetje ponuja široko paleto izdelkov, ki so posebej razviti za avtomobilsko industrijo in  industrijo elektronskih komponent. Za svojo paleto ročnih merilnih instrumentov ponujajo distribucijski dogovor.

EEN-jul-24

Grško IT podjetje, ki razvija programsko opremo išče distributerje za njihovo celostno programsko opremo BIM (Building Information Modelling) za načrtovanje električnih in ogrevalnih sistemov za stavbe. Programska oprema zagotavlja znatne koristi za uporabnike v smislu zmanjšanja stroškov ter večje učinkovitosti. Grško podjetje išče inženirska podjetja, ki razvijajo programsko opremo in bi jih  zanimala distribucija in trženje njihove programske opreme.

EEN-jul-25

Francosko podjetje oblikuje in izdeluje telekomunikacijsko opremo za oddajanje, železniška in transportna podjetja. Podjetje išče komercialne partnerje (prodajne zastopnike in distributerje) v Evropi, ki lahko prodajajo izdelke končnim strankam, kot so: železniška ali transportna podjetja, podjetja iz aeronavtike in obrambnega sektorja, podjetja, ki upravljajo  infrastrukturo telekomunikacijskega omrežja, »broadcasting« podjetja ...

EEN-jul-26

Severnonemško svetovalno podjetje nudi celovite marketinške in upravljavske poslovne storitve za podjetja, ki želijo izvajati poslovne dejavnosti na severno-nemškem trgu. Podjetje ponuja storitveno pogodbeno sodelovanje ali podizvajalsko sodelovanje.

EEN-jul-27

Nizozemsko podjetje, dejavno na področju trženja električnih naprav za osebno mobilnost v mestih (električni tricikel) ponuja trgovinski sporazum ali distribucijsko sodelovanje v Evropi in zunaj nje. Podjetje je ustanovilo več uspešnih lokalnih partnerstev v evropskih regijah in priljubljenost produkta med ljudmi raste, s tem pa tudi tržni potencial. Iz tega razloga podjetje išče sodelovanje z lokalnimi, regionalnimi in nacionalnimi trgovci iz Evrope z namenom razširiti svoj produkt na nove trge.

EEN-jul-28

Kanadski proizvajalec visoko učinkovitih izdelkov za regeneracijo tal za ekološko in konvencionalno vrtnarstvo in kmetijstvo išče distributerje iz vrtnarskih in kmetijskih sektorjev. Njihovi izdelki so okolju  in človeku prijazni, kot tudi trajnostno naravnani.

EEN-jul-29

Špansko podjetje s področja avtomatizacije, specializirano za projektiranje, proizvodnjo, prodajo in popravila električnih motorjev in kontrolnih omaric za kmetije, rastlinjake in peči na biomaso, išče evropske distributerje, ki so specializirani za trženje opreme za prezračevanje oz. hladilno-ogrevalne naprave.

EEN-jul-30

Francoski proizvajalec patentirane brezglutenske ekološke čokolade, išče distributerje, ki že imajo dobro organizirano distribucijsko mrežo in dostop do ekoloških trgovin, delikates, lekarn in drugih trgovin z zdravo hrano ter specializiranimi prehranskimi izdelki.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj