Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

16. 06. 2015

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-jun-13

Romunsko podjetje, specializirano za trgovanje z elektronskimi izdelki in materiali, informacijsko tehnologijo in komunikacijami, avdio/video sistemi ter dodatki, ponuja svoje storitve kot distributer.

EEN-jun-14

Bolgarsko podjetje išče proizvajalce strojev za izdelavo tako imenovane "bag-in-box" embalaže – posode z izpustno pipo iz valovite lepenke, ki ima notranjost prevlečeno s folijo. Podjetje išče proizvodnjo sodelovanje.

EEN-jun-15

Francosko podjetje, vodilno v B2B prodaji morskih in naravnih sestavin, z edinstvenim strokovnim znanjem na področju pridobivanja in predelave naravnih sestavin za hrano, nutracevtikov, kozmetičnih in krmnih aplikacij, išče poslovne partnerje v živilski in nutricevtski industriji. Podjetje nudi možnost vzajemne proizvodnje.

EEN-jun-16

Hrvaško podjetje specializirano za 3-slojne parketne masivne lesene plošče, brikete, žagan les in lesene komponente za plošče ter parket, išče trgovsko posredniške storitve (zastopnik, distributer), transportno/logistične storitve ter pogodbe s podizvajalci.

EEN-jun-17

Hrvaško podjetje išče strateškega partnerja kot solastnika ter investitorja pri realizaciji projektne rešitve in proizvodnji športne opreme nove blagovne znamke. Zanimajo ga partnerstva v obliki skupnega podjetja in/ali finančnega sporazuma.

EEN-jun-18

Hrvaški proizvajalec široke palete plastične embalaže išče dobavitelja, ki je usmerjen v polistirenske (OPS) in polivinil kloridne (PVC) folije v različnih barvah.

EEN-jun-19

Poljsko podjetje že od leta 1998 prodaja kmetijsko mehanizacijo vodilnim proizvajalcem na svetu, kot tudi rezervne dele in potrošni material. Podjetje išče proizvajalce kmetijskih strojev, ki jih zanima vstop na poljski trg.

EEN-jun-20

Podjetje iz Litve, ki dela v industrijskem in energetskem sektorju, išče dobavitelja ventilov, črpalk, kazalnikov nivoja, toplotnih izmenjevalcev, parne opreme, pnevmatik in pribora, parnih kotlov, kombiniranih toplotnih in električnih enot/naprav. Podjetje ponuja storitve distribuiranja ter promocije/ trženja.

EEN-jun-21

Podjetje iz Litve, ki se ukvarja s prodajo in proizvodnjo ortopedskih pripomočkov, ponuja trgovsko posredniške storitve za podjetja, ki proizvajajo opornice za kolena in roke, steznike, obutvene vložke in ortopedsko obutev.

EEN-jun-22

Hrvaško podjetje specializirano za uvoz, trgovino na debelo, maloprodajo kuhinjske posode in igrač ter končno obdelavo steklenih predmetov in izdelavo lesenih darilnih predmetov, išče trgovske posrednike, in sicer predstavnike za prodajo svojih prvotnih darilnih predmetov iz lastne proizvodnje v Avstriji in Sloveniji.

EEN-jun-23

Nemški proizvajalec majhnih, inovativnih mobilnih dvigal išče distribucijske in storitvene partnerje. Portfelj izdelkov – podjetja, ki deluje že od leta 2008 - je sestavljen iz majhnih mobilnih dvigal za gradbišča, škripcev za montažo in vzdrževanje dvigal, dvigal za vzdrževanje vetrnih turbin in višinske montaže, kabelskih instalacij,  transportnih dvigal mobilnih materialov. Partnerji so lahko proizvajalci dvižne opreme/orodja ali ponudniki storitev, ki so zainteresirani za sporazume o storitvah in distribuciji.

EEN-jun-24

Mlado tehnološko podjetje iz Španije, je razvilo in izboljšalo način določanja/ugotavljanja ogljikovega odtisa – gre za lahko merljivo in enostavno metodo. Podjetje išče partnerje, ki bi jim lahko pomagali širiti to metodo oz. ta način določanja/ugotavljanja tudi v drugih podjetij prek sporazuma o storitvah, prodaji ali distribuciji.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj