Natečaj idej Proxima Ventures

Natečaj idej Proxima Ventures

09. 06. 2015

Vir in informacije: http://startup.si/, 18. 5. 2015, Avtor: Stanislava Vabšek

Natečaj idej Proxima Ventures in plačano pripravništvo v stari Ljubljani.

Si ustvarjalen entuziast z inovativno idejo, ki jo želiš uresničiti? Potrebuješ dodaten zagon in resurse? Proxima Ventures ti ponuja 3-mesečno plačano pripravništvo v starem mestnem jedru Ljubljane in obljubo, da boste skupaj uresničili prijavljeno idejo!

Vabljeni vsi, ki želite aktivno sodelovati pri uresničitvi idej, pri tem pa imeti jasno vizijo, da iz njih nastane tržni produkt s pozitivnim vplivom na družbo.

Področja idej

Lahko obsegajo sledeče:

  • spletna aplikacija,
  • mobilna aplikacija,
  • mobilna igra,
  • IoT rešitev,
  • sharing economy storitev,
  • rešitev družbenega problema,
  • druga popularna techy & trendy storitev ali pa čisto nekaj novega, presenetljivega.

Izbor

Med prispelimi projekti bodo izbrali najprimernejše kandidate, s katerimi bo opravljen intervju. Predlagatelj z zmagovalnim projektom bo v njihovih prostorih aktivno sodeloval pri razvoju in prodoru produkta na trg.

Zadnji dan za prijavo je 25. 6. 2015.

Potek dela

V obdobju treh mesecev od 15. 7. 2015 do 15. 10. 2015 z zaključkom v obliki Demo dneva – predstavitve napredka in produkta skozi svoje delo.

Proxima Ventures bo k zmagovalnemu projektu prispevala znanje, pomoč in storitve v obliki plačanega pripravništva za 3 mesece, razvoja, resursov, prostora, licenc programske opreme in trženja. Vse skupaj v vrednosti 10.000 EUR.

V projekt bodo vključeni člani ekipe, ki jo sestavlja: 7 razvijalcev, 2 načrtovalca in stratega, 2 oblikovalca, 1 3D oblikovalec, 1 prireditelj dogodkov in 1 marketing tekstopisec. Nekateri člani ekipe bodo na voljo tudi kot mentorji.

Cilj natečaja idej

Cilj Natečaja idej je, da z izbrano osebo sklenejo dolgoročno sodelovanje (zaposlitev), ki presega 3 mesečno obdobje, da skupaj razvijajo izbrani projekt in njihove druge produkte.

Prijavi se

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj