Brezplačna strokovna delavnica - »Uvod v mentorstvo«, Dolenjske Toplice

Brezplačna strokovna delavnica - »Uvod v mentorstvo«, Dolenjske Toplice

02. 06. 2015

Datum: 17. junij 2015

Kraj: Hotel Balnea, Dolenjske Toplice

Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije v okviru programa Mentorstvo za mlade pripravlja brezplačno strokovno delavnico z naslovom: »Uvod v mentorstvo«, ki bo potekala v Dolenjskih Toplicah. Delavnica je namenjena vsem, ki še nimajo izkušenj z mentorstvom in si želijo pridobiti osnovno znanje o izvajanju mentorstva.

Pozitivne izkušnje delodajalcev, ki izvajajo mentorstvo v okviru programa potrjujejo, da se mentorstvo splača izvajati in da si je za izvajanje mentorstva potrebno pridobiti tudi mentorske kompetence. Delavnico pripravljajo v sodelovanju s Tangens, d. o. o. in so del cikla dogodkov Brez razvoja ljudi - razvoja ni!

Na delavnici se boste seznanili z značilnostmi mentorskega procesa, z vlogo in ključnimi kompetencami mentorja. Izvedeli boste, kako graditi učinkovite odnose v mentorskem procesu in kako uskladiti različne želene načine vzpostavljanja odnosov. Seznanili se boste tudi z različnimi stili mentoriranja in stopnjami avtonomnosti mentoriranca, ki jih je potrebno poznati za učinkovito izvajanje mentorstva.

Rok za prijavo je 8. 6. 2015.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj