Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

02. 06. 2015

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-maj-47

Romunsko podjetje, ki se ukvarja s prenosom energije, je specializirano za prodajo omejevalcev obratov, pogonskih motorjev in frekvenčnih motorjev. Ponuja posredništvo pri prodaji podobnih izdelkov tujih proizvajalcev v Romuniji s sklenitvijo dogovora o trgovskem posredništvu.

EEN-maj-48

Romunsko podjetje z izkušnjami pri prodaji goriv, rud, kovin in industrijskih kemikalij, pa tudi hrane, pijače in tobaka, ponuja pomoč pri prodaji izdelkov tujih podjetij v Romuniji s sklenitvijo dogovora o trgovskem posredništvu.

EEN-maj-49

Majhno poljsko podjetje, ki se ukvarja z internetno prodajo vrhunsko oblikovanih oblačil za prosti čas išče proizvajalce in prodajalce. S partnerji bi sklenili dogovor o trgovskem posredništvu.

EEN-maj-50

Belgijsko podjetje, ki za kozmetično in farmacevtsko industrijo razvija rastlinske izvlečke, ki jih priporoča za zamenjavo oljnih derivatov in silikonov, išče nove dobavitelje in podizvajalce. S partnerji bi sklenilo proizvodno ali podizvajalsko pogodbo.

EEN-maj-51

Romunsko podjetje, ki se ukvarja z notranjim opremljanjem, gradnjo stanovanjskih in nestanovanjskih stavb in s prodajo gradbenega materiala ponuja zastopstvo pri prodaji gradbenega materiala. Ponuja sklenitev dogovora o trgovskem posredništvu.

EEN-maj-52

Litvansko podjetje, ki izdeluje leseno pohištvo po meri in lesene hiše, išče tuje trgovske posrednike za prodajo njihovih izdelkov na tujih trgih. S partnerji bi sklenili dogovor o trgovskem posredništvu.

EEN-maj-53

Konzorcij francoskih podjetij, ki delujejo na področju veterine, išče inovativne izdelke za veterino in zdravje malih živali in ponuja sklenitev dogovora o trgovskem posredništvu.

EEN-maj-54

Francoski ponudnik storitev za prodajni in poslovni razvoj za francoska mala in srednje velika ter večja podjetja, ki želijo svoje poslovanje razširiti na tuje trge, išče tuja podjetja, ki bodo sposobna oblikovati ekipe za pomoč strankam podjetja. Ponuja sklenitev dogovora o izvajanju storitev ali podizvajalske pogodbe.

EEN-maj-55

Romunsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo športnih izdelkov (opreme, pripomočkov, oblačil in obutve) ponuja storitve prodaje tovrstnih izdelkov na romunskem trgu s sklenitvijo sporazuma o trgovskem posredništvu.

EEN-maj-56

Mednarodno podjetje s sedežem v Franciji je vodilno na področju selitev in namestitev strojev in celotnih industrijskih linij. Išče ponudnike storitev, specializirane za elektriko, napeljave, mehanske namestitve, avtomatizacije itd., ki delujejo v državah, kjer podjetje izvaja projekte. Ponuja sklenitev dogovora o izvajanju storitev ali podizvajalske pogodbe.

EEN-maj-57

Portugalsko podjetje, ki se ukvarja s pridelovanjem in prodajo eksotičnih rastlin, želi razširiti ponudbo in išče nove vrste rastlin. Z dobavitelji bi sklenilo sporazum o trgovskem zastopstvu ali sporazum o prodajnih storitvah.

EEN-maj-58

Avstrijsko podjetje, ki proizvaja čistila in izdelke za čiščenje za različne namene, išče prodajalce svojih izdelkov na tujih trgih. Ponuja sklenitev sporazuma o trgovskem zastopstvu, zanima pa se tudi za sklenitev sporazuma o skupnem vlaganju v posel (joint venture) ali druge oblike poslovnega sodelovanja, na primer sklenitev dogovora o kapitalski povezavi.

EEN-maj-59

Armensko podjetje, ki pridobiva, predeluje in prodaja bazaltni kamen, želi razširiti trg in išče prodajalce v drugih državah. S partnerji bi sklenilo dogovor o trgovskem posredništvu.

EEN-maj-60

Romunsko podjetje, ki izdeluje ponjave, pregrinjala za avtomobile, transparente itd., ponuja podizvajalske storitve.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj