Investicijske priložnosti v Belorusiji

Investicijske priložnosti v Belorusiji

19. 05. 2015

Vir in informacije: www.izvoznookno.si, 6. 5. 2015

Nacionalna agencija za naložbe in privatizacijo Republike Belorusije vabi potencialne investitorje, da se seznanijo z investicijskimi priložnostmi v Belorusiji.

Na spletni strani: www.investinbelarus.by/en/invest/invest/climate/publications so na voljo gradiva z napotki za investiranje v Belorusiji, informacijami o perspektivnih sektorjih ipd., bazo investicijskih projektov pa je mogoče najti na strani: www.investinbelarus.by/ru/invest/base/.

Agencija bo potencialnim vlagateljem, ki jih zanima poslovanje v Belorusiji, z veseljem zagotovila vse dodatne informacije, vezane na posamezne investicijske predloge. Poleg tega lahko pomaga pri organizaciji obiska Belorusije in sestankov s predstavniki resornih ministrstev, lokalnih oblasti, ključnih akterjev trgu ter potencialnimi poslovnimi partnerji.

Dodatne informacije: National agency of investment and privatization, Republic of Belarus, Investor Servicing Department, Tel: +375 17 226 50 24, +375 17 226 41 66, E-pošta: mail@investinbelarus.by, Spletna stran: www.investinbelarus.by.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj