Slovesnost ob podelitvi priznanja RS za poslovno odličnost za leto 2014, Novo mesto

Slovesnost ob podelitvi priznanja RS za poslovno odličnost za leto 2014, Novo mesto

05. 05. 2015

Datum: 14. maj 2015, ob 19.00 uri

Kraj: Kulturni center Janeza Trdine (Novi trg 5), Novo mesto

Vabljeni na slovesno podelitev priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost (PRSPO) za leto 2014, ki bo v četrtek, 14. maja 2015, ob 19.00 uri v Kulturnem centru Janeza Trdine (Novi trg 5) v Novem mestu.

Slovesno podelitev bodo letos zaključili z zelo zanimivo okroglo mizo na temo "Koristi modela poslovne odličnosti EFQM", kjer bodo strokovnjaki iz javnega in zasebnega sektorja delili svoje izkušnje in preizkušnje z vpeljavo modela EFQM v poslovno okolje.

Slavnostni govornik bo minister za gospodarski razvoj in tehnologijo gospod Zdravko Počivalšek.

Prijave: Rok za prijavo je najkasneje do 11. 5. 2015. E-prijavnico najdete tukaj.

Podelitev priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost (PRSPO) kot najvišje državne nagrade na področju kakovosti in odličnosti poslovanja je tradicionalen dogodek, ki ga najvidnejši predstavniki uspešnih slovenskih organizacij nikakor ne zamudijo.

Priznanje se podeljuje tistim najboljšim organizacijam, ki so v slovenskem prostoru dokazale poslovno odličnost tako pri poslovnih rezultatih kot tudi pri delovanju organizacije kot celote po zgledu in merilih (evropske) nagrade za odličnost (EFQM Excellence Award - EEA).

Priznanje prejmejo organizacije, ki so zgledi v slovenskem prostoru, izbrane izmed dobitnikov najvišjih točk v svoji kategoriji.

V okviru slovesnosti se razglasijo tudi finalisti oz. dobitniki diplom za uvrstitev v ožji izbor in dobitniki mednarodno veljavnih certifikatov EFQM sheme "Priznani v odličnosti - Recognized for Excellence".

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj