Zbiranje interesa za udeležbo na mednarodnem poslovnem forumu FUTURALLIA BUCHAREST 2015 (Bukarešta, Romunija)

Zbiranje interesa za udeležbo na mednarodnem poslovnem forumu FUTURALLIA BUCHAREST 2015 (Bukarešta, Romunija)

24. 04. 2015

Datum: 10. do 12. junij 2015

Kraj: Bukarešta, Romunija

V primeru zadostnega interesa slovenskih podjetij bo SPIRIT Slovenija v organiziral izhodno gospodarsko delegacijo v Romunijo, v okviru katere se bodo slovenska podjetja udeležila mednarodnega poslovnega foruma FUTURALLIA BUCHAREST 2015, ki bo potekal od 10. do 12. junija 2015 v Bukarešti.

Za podjetja bo v okviru tridnevnega mednarodnega poslovnega foruma FUTURALLIA BUCHAREST 2015 organiziranih do 16 vnaprej načrtovanih individualnih sestankov (B2B). Vsako prijavljeno podjetje bo preko on-line platforme (kataloga vseh prijavljenih podjetij) izbralo do 20 podjetij s katerimi bi želelo imeti individualni sestanek. Pred začetkom dogodka bodo vsi udeleženci prejeli natančen urnik B2B razgovorov s podjetji, ki so jih določili sama, kot tudi s tistimi, ki so jih za srečanje izbrala tuja podjetja.

Vsi udeleženci bodo prejeli tiskan katalog vseh udeleženih podjetij z vsemi kontaktnimi podatki. Organizatorji v Romuniji pričakujejo, da se bo dogodka udeležilo okoli 700 podjetij, največ iz Romunije in Francije, udeležbo pa so skupaj potrdile gospodarske delegacije iz več kot 20 držav. V sklopu dogodka bodo organizirana tudi srečanja, ki bodo namenjena neformalnemu mreženju med podjetji.

Dogodek FUTURALLIA BUCHAREST 2015 je tridnevni mednarodni poslovni forum. Namenjen je poslovnemu mreženju malih in srednjih podjetij iz vseh sektorjev, ki želijo najti nove poslovne partnerje in širiti svoje poslovanje na nove trge.

Okvirni program delegacije

Stroške organizacije in udeležbe (za enega udeleženca na podjetje), organizacijo bilateralnih razgovorov in lokalne prevoze (med partnerskimi hoteli, letališčem in Romexpo) v Romuniji krije SPIRIT Slovenija. Stroške letalskega prevoza in hotelsko namestitev krijejo udeleženci sami. Informativni stroški letalskega prevoza iz Ljubljane do Bukarešte in nazaj v ekonomskem razredu s taksami znašajo med 300 in 400 EUR. Cena hotelske namestitve (z zajtrkom) v partnerskem hotelu RAMADA BUCHAREST PARC za udeležence delegacije znaša 55 EUR na noč.

Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da se udeležite delegacije v Romunijo in izkoristite priložnost, da v kratkem času pridobite zadovoljivo število kvalitetnih poslovnih kontaktov.

Prijave: Prosimo vas, da svoj interes za udeležbo potrdite z izpolnjeno elektronsko prijavnico najkasneje do 4. maja 2015.

Potrditev o organizaciji delegacije bodo prijavljena podjetja prejela najkasneje 5. maja 2015.

Dodatne informacije: Več informacij o dogodku: Tina Lukan, SPIRIT Slovenija, Tel. (01) 5309-826, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj