B2B meeting - "P3M" = Plastics and Metal Meet & Match, Celje

B2B meeting - "P3M" = Plastics and Metal Meet & Match, Celje

13. 04. 2015

Datum: 23. april 2015

Kraj: Celjski sejem

Od 21. do 24. aprila 2015 bodo v Celju štirje mednarodni strokovni sejmi. Na sejmih orodjarstva Forma tool, plastike, gume in kemije Plagkem, grafike in pakiranja Graf&Pack ter sejmu Varjenje in livarstvo se bo predstavilo več kot 650 razstavljavcev in zastopnikov, od tega več kot 300 direktno.

V Celjskem sejmu v okviru 13. sejma Forma tool, ki bo potekal od 21. do 24. aprila 2015, organizirajo B2B meeting imenovan P3M = Plastics and Metal Meet & Match.

Dogodek bo potekal 23. aprila 2015 in je brezplačen.

Letošnji poudarek je na industriji plastike in avtomobilski industriji.

Zakaj ga ne smete zamuditi?

  • Ker se boste srečali s potencialnimi partnerji iz Avstrije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Italije, Madžarske in Srbije. Na dogodek pa so vabljena tudi združenja in podjetja iz drugih evropskih držav.
  • Sodelovala bodo tudi vsa tuja podjetja, ki se na sejmih predstavljajo v okviru skupinskih nastopov. Te pripravljajo: Italija, Kitajska, Rusija, Srbija in Tajvan.
  • Ker se boste imeli možnost srečati tudi s predstavniki avtomobilske industrije iz Nemčije, Francije, Italije, Turčije, Rusije …
  • Ker boste z vnaprej pripravljenimi individualnimi razgovori učinkovito združili mreženje in izmenjavo dobrih praks s čisto konkretnimi priložnostmi za posel!

Več informacij o P3M

Prijave: Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj