Brezplačni podjetniški večeri z družbenim učinkom

Brezplačni podjetniški večeri z družbenim učinkom

07. 04. 2015

Vir in informacije: https://www.facebook.com/DplacLjubljana

Vabljeni, da se pridružite na brezplačnih podjetniških večerih z družbenim učinkom, v novonastalem podjetniškem centru DPlac.

DPlac - Stičišče podjetniških idej z družbenim učinkom, katerega nosilni partner je Javni zavod Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana, deluje na Dunajski 20 v Ljubljani in je podporno podjetniško okolje za podjetnike s podjetniško idejo, ki ima družbeni učinek. Njegovo delovanje omogočajo in podpirajo številni domači in tuji partnerji, ki sledijo skupni viziji in pišejo skupno družbeno odgovorno podjetniško zgodbo. Uradna otvoritev DPlaca bo v sredo, 22. aprila 2015.

V DPlacu bodo dvakrat mesečno potekali Podjetniški večeri z družbenim učinkom. Gre za vodene pogovore z gosti, na katerih se predstavijo področja, ki predstavljajo možni razvoj socialnega podjetništva z družbenim učinkom in se posreduje uporabne informacije za družbeno odgovorne podjetnike. Dogodki bodo potekali v neformalnem vzdušju, ki spodbuja debato z udeleženci.

Udeležba na podjetniških večerih je brezplačna. Vabljeni vsi zainteresirani posamezniki ali skupine ter širša javnost. Predhodna prijava na posamezni večer je obvezna.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije dobite na e-naslovu: press@cene-stupar.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj