PODIM 2015, Maribor

PODIM 2015, Maribor

31. 03. 2015

Datum: 13. in 14. maj

Kraj: Maribor

Vsebinski poudarek letošnje konference PODIM, ki bo potekala 13. in 14. maja v Mariboru, je sodelovanje start-up in uveljavljenih podjetij. Prvi dan bo tako namenjen predvsem vsebinam, kako iz garažnega start-up podjetja zgraditi uspešno globalno podjetniško zgodbo, drugi dan pa primerom, nasvetom in najboljšim praksam, kako lahko sodelovanje in povezovanje vseh tipov podjetij doprinese vsem udeleženim večji inovacijski potencial, hitrejšo globalno rast in mnoge druge pozitivne učinke.

Na konferenci bo nastopilo več kot 40 uspešnih podjetnikov, poslovnežev, managerjev in podjetniških svetovalcev. Več o govornikih

Letošnja konferenca je še bolj mednarodno usmerjena, predvsem pa bo zagotovila še več individualnega dogajanja, mreženja in povezovanja.

Najpomembnejši vsebinski sklopi:

  • PODIM Challenge – predstavitve perspektivnih start-up podjetnikov več kot 30 uglednim domačim, regionalnim in mednarodnim investitorjem ter organizacija osebnih srečanj med investitorji in start-up podjetniki.
  • PODIM 1:1 in PODIM Go:Global – osebna ena-na-ena srečanja perspektivnih start-up podjetnikov z govorniki konference, ki bodo pomagali s svojimi nasveti, kontakti in usmeritvami pri globalni širitvi.
  • PODIM Speed dating – letošnja novost bo mreženje med uveljavljenimi podjetij in start-up podjetij. Gre za odlično priložnost za povezovanje in skupno doseganje še bolj ambicioznih ciljev.
  • PODIM večerno zabavo, mreženje med odmori in druge aktivnosti, ki vam bodo omogočile, da na konferenci spoznate čim več ljudi in pridobite čim več znanja.

In seveda tradicionalno tekmovanje Start:up Slovenija 2015, na katerem bodo predstavili finaliste in razglasili zmagovalca, ki bo prejel naziv Start:up leta 2015.

Konferenco PODIM organizirajo partnerji Iniciative Start:up Slovenija v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javno agencijo SPIRIT, kot promocijskim partnerjem ter Univerzo v Mariboru z RAZ:UM-om.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj