Vabilo podjetjem za srečanje z ekonomskimi svetovalci RS v tujini, Nova Gorica

Vabilo podjetjem za srečanje z ekonomskimi svetovalci RS v tujini, Nova Gorica

24. 03. 2015

Datum: 8. april 2015, od 13.00 ure dalje

Kraj: Perla, Nova Gorica

Direktorat za gospodarsko diplomacijo Ministrstvo za zunanje zadeve vsako leto organizira Posvet gospodarske diplomacije. Dogodek je namenjen prvenstveno ekonomskim svetovalcem, ki delujejo na diplomatskih in konzularnih predstavništvih RS v tujini.

V sodelovanju z Območno zbornico za Severno Primorsko Nova Gorica in Območno obrtno-podjetniško zbornico Nova Gorica v okviru posveta organizirajo tudi srečanje ekonomskih svetovalcev s predstavniki slovenskega gospodarstva, ki bo letos potekalo v Perli v Novi Gorici, 8. aprila 2015, od 13.00 ure dalje.

Srečanje je namenjeno predstavitvi aktivnosti gospodarske diplomacije, izmenjavi predlogov za izboljšanje medsebojnega sodelovanja in pridobitvi koristnih informacij o posameznem trgu v okviru individualnih pogovorov z ekonomskimi svetovalci.

Prijave: Svojo udeležbo in interes za srečanje s posameznim ekonomskim svetovalcem potrdite z izpolnitvijo elektronske prijavnice. Rok za prijavo je 31. marec 2015. Kasnejših prijav ne bodo upoštevali. Zaradi velikega zanimanja so letos omejili število sodelujočih na dva predstavnika na posamezno podjetje, prav tako lahko izberete maksimalno pet ekonomskih svetovalcev.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije se lahko obrnete na Direktorat za gospodarsko diplomacijo na Ministrstvu za zunanje zadeve, Kontaktna oseba: Andreja Košenina, Tel: (01) 478  67 16, e-pošta: andreja.kosenina@gov.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj