Srečanje podjetij s predsednikoma Turčije in Slovenije, Ljubljana

Srečanje podjetij s predsednikoma Turčije in Slovenije, Ljubljana

24. 03. 2015

Datum: 30. marec 2015, ob 13.00 uri

Kraj: Hotel Four Points by Sheraton Ljubljana - Mons (dvorana Plečnik), Pot za Brdom 4, Ljubljana

Na uradnem obisku v Sloveniji se bo mudil bivši premier in aktualni predsednik Republike Turčije Recep Tayyip Erdoğan. Spremljala ga bo sektorsko raznolika delegacija turških poslovnežev.

Ob tej priložnosti agencija SPIRIT Slovenija in Gospodarska zbornica Slovenije organizirata poslovno srečanje slovenskih in turških gospodarstvenikov s katerim želimo spodbuditi in okrepiti poslovno sodelovanje med državama. Udeležence srečanja bosta nagovorila tudi predsednika Republike Turčije in Republike Slovenije, Recep Tayyip Erdoğan in Borut Pahor.

Na poslovni dogodek vabimo slovenska podjetja, ki jih zanima sodelovanje s Turčijo na področjih gradbeništva, kovinske industrije, avtomobilskega sektorja, turizma, zabavne elektronike in drugih industrijskih panog.

Srečanje bo potekalo v ponedeljek, 30. marca 2015, ob 13.00 uri v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana - Mons, Pot za Brdom 4, Ljubljana (dvorana Plečnik).

Okvirni program

Vabimo vas, da se poslovnega dogodka udeležite in izkoristite priložnost za navezavo novih partnerstev na turškem trgu. Kotizacije ni.

Prijave: Prijavite se lahko do četrtka, 26. marca 2015 oziroma do zapolnitve mest. Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Dodatne informacije

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj