Natečaj - »Kairos CEE Venture«

Natečaj - »Kairos CEE Venture«

17. 03. 2015

Vir in informacije: http://www.kairossociety.hu/

Kairos Society je neprofitna organizacija, katere cilj je najti in usposobiti ustvarjalne mlade.

Natečaj so letos razširili na celotno regijo Srednje in Vzhodne Evrope. Prijavijo se lahko kandidati iz Avstrije, Bolgarije, Hrvaške, Češke, Estonije, Madžarske, Latvije, Litve, Makedonije, Moldavije, Črne gore, Poljske, Romunije, Srbije, Slovaške, Ukrajine in Slovenije.

Zmagovalna ekipa bo imela priložnost sodelovati na dogodku: »Kairos Global Summit«, na katerem bodo prisotna najbolj obetavna nova podjetja iz Kalifornije. V letu 2014 je sodelovalo več kot 350 mladih inovatorjev in 50 ekip, ki so se predstavili znanim in uveljavljenim vlagateljem ter vplivnim podjetnikom in raznim multinacionalkam, kot so GE, Cisco, Sprint in Johnson & Johnson….

Zanimajo jih študenti, mlajši od 26. let, še posebej tisti, ki so aktivni na področju zdravstva, izobraževanja, tehnologij povezanih z obnovljivimi viri ter tehnologij s področja inovacij, vendar se lahko prijavijo tudi drugi start-upi.

Tekmovalci bodo pred zaključnim nastopom pred žirijo deležni večih treningov.

Prijave: Prijavite se lahko do 10. aprila 2015. Ekipe se lahko prijavijo na spletnem naslovu: http://kairossociety.hu/new/application.html.

Dodatne informacije: Kairos Society Hungary, Kontaktna oseba: Alexandra Abbas, Spletna stran: www.kairossociety.hu.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj