Kooperacijsko srečanje Meet4Business, Gornja Radgona

Kooperacijsko srečanje Meet4Business, Gornja Radgona

17. 03. 2015

Datum: 27. marec 2015

Kraj: Gornja Radgona (v okviru 2. Mednarodnega sejma trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga - GREEN ter Pomladnega sejma gradbeništva, energetike, komunale in obrti)

Mariborska razvojna agencija/Evropska podjetniška mreža organizira kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS, ki bo potekalo 27. marca 2015 v Gornji Radgoni v okviru 2. Mednarodnega sejma trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga - GREEN ter Pomladnega sejma gradbeništva, energetike, komunale in obrti.

Sejem, ki zagotavlja dodatno podporo podjetjem pri iskanju mednarodnih poslovnih partnerjev je odlična priložnost za seznanitev z novostmi s področja zelenih tehnologij, obnovljivih virov energije, gradbeništva in arhitekture, varovanja in sanacije okolja, energetike, komunale in ekologije.

Kooperacijsko srečanje predstavlja edinstveno priložnost podjetjem, obrtnikom in zainteresiranim posameznikom za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi partnerji iz Evropskih držav. Program je sestavljen tako, da omogoča podjetjem na podlagi vnaprej izbranih srečanj individualne sestanke s potencialnimi partnerji.

Udeležba na kooperacijskem srečanju je brezplačna.

Prijave: Prijavite se lahko tukaj.

Dodatne informacije: Mariborska razvojna agencija/Evropska podjetniška mreža, Kontaktna oseba: Marko Milenkovič, e-pošta: marko.milenkovic@mra.si, Tel: (02) 333 13 18.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj