Brezplačni seminar - »Priložnosti za poslovanje na azijskem trgu - Indija in Kitajska«, Ljubljana

Brezplačni seminar - »Priložnosti za poslovanje na azijskem trgu - Indija in Kitajska«, Ljubljana

17. 03. 2015

Datum: 24. marec 2015, od 8.30 ure dalje

Kraj: hotel Mons (dvorana Plečnik 5), Pot za Brdom 4, Ljubljana

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z EU SME Centrom v Pekingu, EBTC India v New Delhiju, China IPR Helpdesk in Eurochambres iz Bruslja vabimo slovenska podjetja na brezplačni seminar z naslovom: »Priložnosti za slovenska podjetja za poslovanje na azijskem trgu - s fokusom na Indijo in Kitajsko«.

Seminar bo potekal v torek, 24. marca 2015, od 8.30 ure dalje, v hotelu Mons (dvorana Plečnik 5), Pot za Brdom 4, Ljubljana.

Predvideni program

Strokovnjaki iz EBTC India, EU SME Centra in China IPR Helpdesk bodo slovenskim podjetjem predstavili konkretne informacije o možnostih in načinih uspešnega vstopa in poslovanja na indijskem in kitajskem trgu, in sicer:

  • splošni pregled in gospodarskih razmerah v Indiji in na Kitajskem,

  • poslovne priložnosti za slovenska SME podjetja v Indiji in na Kitajskem: predstavitev glavnih priložnosti in izzivov na omenjenih trgih, indijske in kitajske posebnosti, povpraševanje po izdelkih ipd.,

  • poslovne priložnosti na različnih področjih in panogah v Indiji in na Kitajskem,

  • kako vstopiti na kitajski in indijski trg (vključno s predstavitvijo priložnosti za izvoz in uporabnimi nasveti kako izvažati iz EU v Indijo in na Kitajsko,…)

  • kako najti pravega in zanesljivega poslovnega partnerja v Indiji in na Kitajskem, in na kaj morajo biti podjetja pri tem pazljiva,

  • najbolj pogoste situacije, s katerimi se srečujejo evropska podjetja v Indiji in na Kitajskem,

  • kako varovati in uveljavljati pravice intelektualne lastnine na Kitajskem ter

  • predstavitev EU orodij in storitev, ki so lahko v korist podjetjem na obeh trgih.

Podjetja bodo lahko vzpostavila osebni kontakt s strokovnjakoma za kitajski in indijski trg.

Prijave: Prosimo, da potrdite svojo udeležbo na seminarju preko spletne prijavnice najkasneje do 22. marca 2015. Po uspešno opravljeni prijavi boste prejeli potrditev na vaš elektronski naslov.

Kotizacije ni!

Dodatne informacije: Več informacij o EU SME Centru, EBTC India in Eurochambres: www.eusmecentre.org.cn,http://ebtc.euhttp://www.china-iprhelpdesk.eu/ in http://www.eurochambres.be.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Mojco Bec Inkret, Tel: (01) 5309 811, e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj