Brezplačna podjetniška sreda - »Podjetniške finance - praktični nasveti iz prve roke«, Ljubljana

Brezplačna podjetniška sreda - »Podjetniške finance - praktični nasveti iz prve roke«, Ljubljana

10. 03. 2015

Datum: 11. marec 2015, od 1400 do 16.00 ure

Kraj: Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19 (stavba B, konferenčna dvorana), Ljubljana

Se vam zdi, da izgubljate čas z ukvarjanjem s financami, namesto da bi se ukvarjali s poslovanjem vašega podjetja? Bi radi izvedeli, kako vam lahko pravilen pristop k financam pomaga k lažjemu in uspešnejšemu poslovanju?

S praktičnimi nasveti in pojasnili o financah vam bo odgovore na zgornji vprašanji vam bo podal Darko Butina, izkušen menedžer in podjetnik iz podjetja BUDS d.o.o. (ustanovitelj storitve SASH reporting).

Na tokratni brezplačni podjetniški sredi z naslovom: »Podjetniške finance - praktični nasveti iz prve roke«ki bo potekala 11. marca 2015, od 1400 do 16.00 ure boste izvedeli, zakaj so finance nujno zlo, hkrati pa boste dobili tudi vrsto praktičnih nasvetov, kako se ukvarjati z njimi, da vam ne poberejo preveč časa in resursov ter motivacije.

Delavnica je namenjena podjetjem vseh velikosti - majhnim in srednjim ter tudi velikim podjetjem.

Predavatelj: Darko Butina je ustanovitelj sistema za poslovno poročanje SASH reporting, partner v podjetju BUDS svetovanje in pobudnik #BusinessGoesHiking. V letu 2014 je opravljal funkcijo prokurista v Elektro energiji. Do začetka 2013 je Darko vodil največjo slovensko spletno trgovino mimovrste=), kjer je uspel skupaj s sodelavci pomembno izboljšati poslovanje in pridobiti večji finančni vložek s strani vodilnega spletnega trgovca v regiji Srednje in Vzhodne Evrope (Netretail Holding - del mednarodne skupine Naspers), ki je leta 2012 podjetje tudi kupil.

Pred vodenjem mimovrste=) je bil Darko zaposlen na trebanjskem Trimu, kjer je med drugim vodil Trimovo proizvodno podjetje v Arabskih Emiratih. V letu 2008 se je Darko pridružil podjetju Najdi.si, kjer je do sredine leta 2009 opravljal funkcijo člana uprave pristojnega za iskalniško dejavnost. Pred Najdi.si je Darko ustanovil in vodil podjetje Adeptio, ki je razvilo sistem Povej!, za katerega je dobil nagrado za Najpodjetniško idejo, uspelo pa mu je pridobiti tudi tvegani kapital za razvoj te ideje. Do leta 2005 je Darko opravljal funkcijo prokurista v podjetju NIL, Podatkovne komunikacije.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj