Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

10. 03. 2015

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-mar-01

Britansko medijsko podjetje išče nove in inovativne izdelke na tem področju tiskanih medijev iz vzhodnoevropskih in srednjeevropskih držav. Proizvajalcem tovrstnih produktov ponujajo svoje storitve kot trgovinski posredniki (zastopnik/distributer) v Veliki Britaniji.

EEN-mar-02

Izkušeno britansko svetovalno podjetje, ki se ukvarja z energetskimi in okoljskimi dejavnostmi išče priložnost, da razširi svojo paleto izdelkov s tehnološkimi izdelki visoke kakovosti s področja biomase. Podjetje ponuja sporazume o trgovskem zastopanju ali distribucijske dogovore za biomasne sisteme, opremo in dodatke povezane s tovrstnimi tehnologijami. Podjetje predvideva, da bi sporazumi pokrivali tudi trženje produktov na celotnem ozemlju Irske.

EEN-mar-03

Bolgarsko podjetje išče proizvajalce vijačnega materiala s konkurenčnimi cenami. Družba želi delovati kot distributer za tovrstne izdelke na bolgarskem trgu.

EEN-mar-04

Grški proizvajalec vrhunskih oliv, ekstra deviškega oljčnega olja in tradicionalnih grških testenin išče distributerje za svoje izdelke v tujini.

EEN-mar-05

Britansko podjetje je razvilo inovativen brezvodni encimski sistem za biološki nadzor vonjav iz pisoarjev, ki pomaga v boju proti vodnemu kamnu brez uporabe kemikalij. Sistem uporablja biološki blok na dnu pisoarja, ki sprošča prijeten vonj in prispeva k zmanjšanju stroškov vode ter zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Podjetje išče zastopnike in/ali distributerje.

EEN-mar-06

Glavni britanski dobavitelj za telefonsko infrastrukturo mednarodno znane blagovne znamke, IKT-opreme za shranjevanje podatkov in mrežne oprema išče zastopnike in/ali distributerje teh proizvodov v Evropi. Partner bo imel dostop do prodajnih akreditacij britanske družbe, kot tudi dostop do financiranja in tehnično podporo.

EEN-mar-07

Britansko podjetje je razvilo inovativno vodoodporno prevleko za kamen, ki prepreči vdor poplavne vode v betonske, kamnite in opečnate stene. Uporablja se kot sestavni del sredstev za varstvo pred poplavami stavb. Podjetje išče distributerje.

EEN-mar-08

Podjetje iz Velike Britanije, specializirano za elektronske identifikacijske rešitve išče distributerje na ključnih evropskih trgih za enega od njihovih vodilnih izdelkov, ki so ga zasnovali na osnovi RFID tehnologije in razvili za zaščito osebja pri naključnih trkih vozil. Primeren za vse vrste industrijskih vozil, viličarje, kompaktne stroje kot so bagri in nakladalniki.

EEN-mar-09

Litovsko podjetje, specializirano za proizvodnjo naravne kozmetike, išče trgovske posrednike (agenti, distributerji, predstavniki).

EEN-mar-10

Francosko podjetje, specializirano za nanotehnologijo, za biološke aplikacije išče distributerje za trženje diagnostičnega kompleta za vode. Izdelek uporablja patentirano tehnologijo, ki temelji na DGL tehnologiji in omogoča kvantifikacijo celotnega števila bakterij v vodi z ATP-metrijo.

EEN-mar-11

Britansko podjetje nudi storitve razvoja multiplatformnih mobilnih aplikacij (Android, iOS, Blackberry in Windows), kakor tudi tehnično svetovanje in usposabljanje za integracijo v brezžična omrežja, testiranje, oblikovanje in optimizacijo. Ponujajo se kot podizvajalci z mobilnimi operaterji in dobavitelji brezžične opreme za telekomunikacije.

EEN-mar-12

Vodilno britansko izvozno podjetje specializirano za trženje in distribucijo britanskih blagovnih znamk išče distributerje za poslovno sodelovanje. Podjetje trži  globalno priznane britanske blagovne znamke za hrano (prigrizki, žita, otroška hrana, pecivo, piškoti, mlečni namazi, slaščice), pijačo (sokovi, čaji) in toaletne blagovne znamke (izdelki za nego kože in kopanje).

EEN-mar-13

Britanski trgovec na debelo z zdravimi živili (superfoods) kot so npr. kakavovi izdelki, kokosovi izdelki, jagode, razna semena, ajurvedska zelišča, ki dobavlja tovrstne izdelke iz dokazano strokovnih in ustrezno reguliranih dobaviteljev iz vsega sveta, išče trgovske zastopnike in distributerje ter želi razširiti svoj trg.

EEN-mar-14

Francosko malo podjetje, ki vodi “kitesurfing” šolo in je distributer “kitesurfing” opreme, razvija edinstvene “kitesurfing” izlete v regiji Languedoc Roussillon (južna Francija). Podjetje išče partnerstva z organizatorji specializiranih športnih potovanj ali ponudniki izletov v naravo. Trenutno podjetje ponuja en turistični paket/potovanje, vendar je sposobno razviti več ponudb glede na potrebe interesentov, vključno z drugimi vodnimi športi (windsurf, kajak, ...).

EEN-mar-15

Finsko podjetje je razvilo mobilni informacijski sistem za zbiranje, analizo in izmenjavo podatkov med zdravstvenimi delavci in bolniki s sladkorno boleznijo ali drugimi kroničnimi boleznimi. Podjetje išče zastopnike/distributerje, interesente za pridobitev licence in poslovne partnerje za spodbujanje in trženje storitev na podlagi sporazuma o storitvah.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Janez Kukovica

Tel: 01 / 583 05 51

E-mail: janez.kukovica@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj