Brezplačna predstavitev - »Povečajte vaše možnosti za pridobitev nepovratnih sredstev!«, Maribor

Brezplačna predstavitev - »Povečajte vaše možnosti za pridobitev nepovratnih sredstev!«, Maribor

10. 02. 2015

Datum: 26. februar 2015, od 13.00 do 15.00 ure

Kraj: v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24, Maribor

Brezplačna predstavitev z naslovom: »Povečajte vaše možnosti za pridobitev nepovratnih sredstev!« bo potekala v četrtek, 26. februarja 2015, od 13.00 do 15.00 ure v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24, Maribor.

"Kje lahko dobim sredstva za realizacijo svoje ideje? Sem sploh upravičen do njih? Na koga se moram obrniti v različnih fazah projekta in kaj moram v teh fazah nujno storiti?" Vse to in še več boste izvedeli na brezplačni predstavitvi.

Program:

  • Nova finančna perspektiva 2014 - 2020 v Sloveniji
  • Najavljeni razpisi v letu 2015
  • Osnovne informacije o Horizon 2020
  • Predstavitev razpisa SME Instrument za mala in srednje velika podjetja

Namen in cilj: Udeleženci bodo pridobili pojasnila in odgovore o aktualnih razpisih ter informacije kako pridobiti nepovratna sredstva za izvedbo investicij; opis postopkov, izpostavitev skritih trikov, ki vplivajo na uspešnost prijave, možnost svetovanja, predstavitev dobrih praks podjetij, ki so že bila uspešna pri pridobivanju sredstev.

Komu je namenjeno? Aktualna vsebina za vodstvo podjetij (vseh velikosti), za razvojnike v podjetjih in vse, ki jih tematika zanima.

Izvajalec: Kristina Kočet Hudrap, direktorica in solastnica podjetja TIKO PRO, d. o. o., leta 2013 razglašena za Mlado podjetnico leta. Kot zunanja strokovna sodelavka Infopike ŠGZ za področje nepovratnih sredstev, razpisov in projektne dokumentacije.

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj