Brezplačna delavnica - »Inovativnost kot priložnost za pridobitev nepovratnih sredstev«, Krško

Brezplačna delavnica - »Inovativnost kot priložnost za pridobitev nepovratnih sredstev«, Krško

10. 02. 2015

Datum: 23. februar 2015, ob 12.00 uri

Kraj: v poslovni zgradbi ZEL-EN v Poslovni coni Vrbina (Vrbina 18, Krško)

Evropska sredstva so postala pomemben del razvoja in rasti uspešnih podjetij v EU, zato je še kako pomembno, da svojo konkurenčnost tudi v vašem podjetju ustrezno okrepite z njihovo pomočjo. Čeprav smo v obdobju, ko razpisnih rokov ni tako zelo veliko, je prav sedaj pravi čas, da se na pridobivanje teh sredstev v letu 2015 dobro pripravimo.

Center za podjetništvo in turizem Krško vas vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Inovativnost kot priložnost za pridobitev nepovratnih sredstev«, ki bo potekala v ponedeljek, 23. februarja 2015, ob 12.00 uri v poslovni zgradbi ZEL-EN v Poslovni coni Vrbina (Vrbina 18, Krško).

Program

Vsebina je aktualna tako za vodstvo podjetij kot za razvojnike v podjetjih ter za inovativne posameznike in novoustanovljena podjetja, ki želijo svojo poslovno idejo razvijati kot novo storitev oz. nov izdelek.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Prijave: Prosijo vas, da svojo udeležbo sporočite najpozneje do petka, 20. februarja 2015 na telefonsko številko: (07) 490 22 20 oziroma na e-naslov: info@cptkrsko.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj