Gospodarska delegacija v Italijo, Neapelj

Gospodarska delegacija v Italijo, Neapelj

03. 02. 2015

Datum: 13. in 14. marec 2015

Kraj: Forum Agenti Mediterraneo, Neapelj

Iščete možnosti za širitev ali vstop na italijanski trg preko? Pridružite se nam v okviru obiska delegacije v Neapelj!

Javna agencija za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT), Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo RS v Rimu pozivamo vsa slovenska podjetja, ne glede na panogo ali vrsto izdelkov in storitev, ki jih zanima vstop na italijanski trg ali sodelovanje z italijanskimi ali drugimi evropskimi partnerji, da se pridružijo gospodarski delegaciji 13. in 14. marca 2015 v Neapelj.

Forum Agenti Mediterraneo (13. in 14. marec 2015) je poslovni dogodek, namenjen tako domačim (italijanskim) kot tudi tujim podjetjem pri iskanju agentov in zastopnikov za italijanski trg.

Potem, ko se že dve leti slovenska podjetja uspešno predstavljajo na poslovnih dogodkih, ki jih Italijani organizirajo pod skupnim imenom Forum Agenti, bo to že peti tovrstni dogodek, namenjen tistim, ki, želijo vstopiti ali širiti svojo dejavnost v Italiji. Rezultati udeležbe slovenskih podjetij se kažejo v obliki konkretnih podpisanih pogodb o zastopanju in vstopu nekaterih slovenskih podjetij s svojimi izdelki ali storitvami na 60-milijonski trg Italije.

Podrobnosti o dogodku Forum Agenti Mediterraneo

V primeru interesa slovenskih podjetij obstaja možnost izvedbe poslovne konference in individualnih poslovnih pogovorov 12. marca 2015 v mestu Salerno (dobrih 50 km južno od Neaplja).

V primeru zadostnega števila prijavljenih slovenskih udeležencev bo organiziran skupinski nastop v okviru nacionalnega razstavnega prostora po subvencionirani ceni za vse sodelujoče, pri čemer pa bo točna cena udeležbe na tem dogodku določena glede na število prijavljenih podjetij. Podjetja, ki jih udeležba v delegaciji zanima, lahko svoj preliminarni interes sporočijo na GZS, Kontaktna oseba: Marko Jare, Tel: (01) 5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si.

Vse zainteresirane vabimo tudi na predstavitev načrtovanega obiska v Italiji, ki bo v torek, 10. februarja 2015, ob 15.00 uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana C, 1. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana. Vse, ki bi se želeli predstavitve udeležiti, naprošamo, da izpolnijo elektronsko prijavo.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj