Predstavitev EUMETSAT: Priložnosti za slovenska podjetja in raziskovalne inštitucije, Ljubljana

Predstavitev EUMETSAT: Priložnosti za slovenska podjetja in raziskovalne inštitucije, Ljubljana

20. 01. 2015

Datum: 5. februar 2015, od 9.30 dalje

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana C / 1. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

Predstavitev EUMETSAT: Priložnosti za slovenska podjetja in raziskovalne inštitucije bo potekala 5. februarja 2015, od 9.30 dalje v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana C / 1. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.

Agencija RS za okolje (ARSO) in Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) skupaj z Evropsko organizacijo za uporabo meteoroloških satelitov (EUMETSAT) organizirata predstavitveni dan te medvladne organizacije.

Namen predstavitve je vzpodbuditi slovenska podjetja in raziskovalne institucije, da bi se v večji meri prijavljala na javne razpise organizacije EUMETSAT, katere članica je tudi Republika Slovenija.

Več o možnostih sodelovanja za slovenska podjetja z EUMETSAT je na voljo tukaj.

Aktualni razpisi so objavljeni tukaj.

Program dogodka

Vsa predavanja bodo v angleščini.

V sklopu dogodka boste imeli udeleženci priložnost za individualne razgovore (10 minut) s predstavniki EUMETSAT. Za razgovor se je potrebno prijaviti vnaprej, sestanki pa bodo potekali pa vnaprej določenem razporedu (razpored sestankov bodo interesenti prejeli 3. 2. 2015).

Prijave: Prosijo vas, da svojo udeležbo (dogodek, individualni sestanki) potrdite ge. Simoni Rataj (GZS) na e-naslov: Simona.Rataj@gzs.si, najkasneje do torka 3. 2. 2015.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj