Vabilo na poslovne dneve v okviru sejma INTERNATIONAL GREEN WEEK (Berlin, Nemčija)

Vabilo na poslovne dneve v okviru sejma INTERNATIONAL GREEN WEEK (Berlin, Nemčija)

06. 01. 2015

Datum: 19. in 20. januar 2015

Kraj: MESSE BERLIN, Marshall-Haus

Poslovni partnerji nemške dežele BERLIN-BRANDENBURG vas vabijo, da se udeležite več različnih poslovnih dogodkov, ki jih organizirajo 19. in 20. januarja 2015 za vas.

Izkoristite priložnost vzpostavljanja stikov z novimi poslovnimi partnerji, spoznavanja novih tehnologij in partnerjev s področja raziskav ter se informirajte o bodočem razvoju prehranske industrije.

Poslovni dnevi se bodo odvijali 19. in 20. januarja 2015 v času sejma INTERNATIONAL GREEN WEEK (od 16. do 25. 1. 2015) in so namenjeni vsem razstavljavcem in poslovnim obiskovalcem, ki so povezani s  prehransko industrijo, poljedelstvom, turizmom, kakor tudi raziskovanjem in razvojem.

Organizator je razposlal vabila na 7.500 naslovov v pretežno vzhodnem delu Nemčije in v deželi BERLIN BRANDENBURG ter NIEDERSACHSEN. Predstavniki MESSE BERLIN pa bodo vabila razposlali v 150 držav sveta, s čimer bodo dogodki dobili svetovni značaj.

  • GREEN WEEK Business Match

To B2B poslovno srečanje nudi priložnost, da lahko srečate nove evropske in druge mednarodne poslovne partnerje, partnerje s področja tehnološkega razvoja in partnerje, s katerimi lahko sodelujete na evropskih raziskovalnih projektih. Predpogoj je registracija  ustreznega kooperacijskega profila.

  • GREEN WEEK seminarji

GREEN WEEK poslovni seminarji 2015 vam bodo nudili možnost, da se srečate z mednarodnimi strokovnjaki iz prehranske industrije, raziskovanja in javne uprave. Odprite si  nove trge, še posebej nemški in razpravljajte o bodočem razvoju in trendih v prehranski industriji!

  • GREEN WEEK On-site ture

Obiščite inovacijska središča regije nemškega glavnega mesta Berlin Brandenburg, ki so vezani s prehransko industrijo! Spoznajte podjetja in raziskovalne institucije z mednarodnim ugledom.

Več o tem si lahko preberete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj