Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

02. 12. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-nov-51

Madžarsko podjetje, specializirano za razvoj IT rešitev in storitev, išče podizvajalce za prilagoditev programske opreme v Romuniji in v drugih evropskih državah.

EEN-nov-52

Britansko podjetje išče podjetje, ki lahko proizvaja ali dobavi odprto-celični material, ki »diha« za uporabo v proizvodnji rokavic in kompresijskih oblačil. Iščejo proizvodni ali podizvajalski sporazum z izbranim podjetjem.

EEN-nov-53

Poljsko podjetje, ki se ukvarja z ročno proizvodnjo igrač išče dobavitelje. Izdelujejo maskote v obliki človeških organov izdelane iz mehkih, barvitih in anti-alergijskih materialov. Podjetje išče proizvajalce in distributerje flis tkanine in silikonskega materiala. Podjetje ponuja dolgoročno sodelovanje v obliki storitvenega sporazuma.

EEN-nov-54

Poljski proizvajalec naprav za brezprekinitveno napajanje in sistemov daljinskega spremljanja nadzora išče partnerje, ki so zainteresirani za dobavo električnih materialov za nadaljnjo proizvodnjo. Poljsko podjetje med drugim išče kable, odklopnike, senzorje, kontaktorje, priključke, itd. in ponuja proizvodni dogovor.

EEN-nov-55

Poljski proizvajalec jekla in jeklenih delov išče proizvajalce kmetijskih strojev, da bi si pridobil licenco za proizvodnjo, proizvodno dokumentacijo in know-how.

EEN-nov-56

Britanski mali proizvajalec dišečih sveč in voska išče evropske partnerje, ki bi mu lahko dobavili različne sestavne dele, potrebne za proizvodnjo končnih izdelkov.

Iščejo se steklene posode, sojin vosek, stenj in s svečami povezana embalaža.

Poleg tega  se podjetje zanima, da bi postalo agent ali distributer na Irskem za druga evropska podjetja, ki proizvajajo sveče in izdelke iz voska.

EEN-nov-57

Bolgarsko uvozno-trgovsko podjetje specializirano za trženje zimske snowboard opreme išče dodatne izdelke tujih proizvajalcev športne opreme za uporabo na prostem za uvoz in zastopanje na bolgarskem trgu.

EEN-nov-58

Romunsko podjetje, specializirano za raziskave in proizvodnjo na področju varjenja, spajkanja in sorodnih tehnologij ter materialov išče potencialne partnerje, da bi razvili skupne projekte.

EEN-nov-59

Belgijsko podjetje se ukvarja z razvojem različnih vrst inovativnega klina/spojnega elementa. Narejeni so iz polietilena ali polipropilena in se lahko uporabljajo za sestavljanje lesenih krovov, oken, tal, vrat, strešnih konstrukcij, fotovoltaičnih panelov na strehah, itd. Podjetje išče pogodbenega proizvajalca s področja plastike, ki bi proizvajal tovrstne elemente v 50 različnih izvedbah.

EEN-nov-60

Britansko družinsko podjetje, ki se že 40 let ukvarja s pridelavo in distribucijo jabolk išče novo napravo-postrojenje za razvrščanje/sortiranje jabolk, kot tudi partnerja za dobavo pesticidov, gnojil itd., ki se uporabljajo v proizvodnji jabolk.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Janez Kukovica

Tel: 01 / 583 05 51

E-mail: janez.kukovica@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj