Brezplačni seminarji za podjetnike

Brezplačni seminarji za podjetnike

15. 06. 2010

Kraj: Dunajska 136, Ljubljana

Organizator: Data d.o.o.

Vsebina, tema: Datini brezplačni seminarji so namenjeni posameznikom, ki so v fazi zbiranja informacij in znanj pred ustanovitvijo podjetja ter podjetnikom – začetnikom. Na spodaj navedenih šestih brezplačnih seminarjih boste dobili koristne informacije, napotke in konkretna znanja v zvezi s samo registracijo podjetja, prav tako boste dobili konkretne odgovore na vprašanja, ki se pojavljajo v začetni fazi poslovanja podjetja.

7 brezplačnih seminarjev:

  • 1. SKUPINSKO SVETOVANJE PRED REGISTRACIJO PODJETJA

Na tem seminarju boste razrešili dileme, ki se pojavljajo pred samo registracijo podjetja, dobili boste konkretne napotke in znanja. Naučili vas bomo, na kaj morate biti pozorni ob sami registraciji, izvedeli boste, kakšne so vaše zakonske obveznosti po registraciji….

Več o seminarju najdete tukaj.

  • 2. ZAPOSLITEV ALI SAMOZAPOSLITEV

Posvet bo koristil tistim, ki tehtajo med izbirama: zaposlitev ali samozaposlitev, kakor tudi tistim, ki so zaposleni in želijo povečati svoje prihodke. Vsekakor bo zanimiv tudi tistim podjetnikom, ki želijo bolje spoznati / razumeti strukturo prihodkov in odhodkov v s.p. ter strukturo plače zaposlenega.

Več o seminarju najdete tukaj.

  • 3. PODJETNIŠTVO ZA MLADE, ŠTUDENTE IN DIJAKE

Posebej za mlade, ki želijo stopiti na podjetniško pot ali o tem le razmišljajo, smo pripravili prilagojen program. Seminar je namenjen mladim, ki jih zanima vstop v podjetništvo, predvsem pa študentom in dijakom. Študentom in polnoletnim dijakom, ki prejemajo preko študentske napotnice nekoliko višje prihodke. Študentom in polnoletnim dijakom, ki želijo spoznati način obdavčitve študentskega dela .

Več o seminarju najdete tukaj.

  • 4. OSNOVE DDV

Ste nedavno ustanovili podjetje ali ga imate namen ustanoviti, vendar ne poznate osnov DDV? Na seminarju se boste naučili: Kaj je to DDV? Kako postati DDV zavezanec? Kdaj se prijaviti v DDV register? Kaj je to »davčno obdobje« itn.

Več o seminarju najdete tukaj.

  • 5. KAKO ZAPOSLITI PRVE SODELAVCE

Seminar bo koristil podjetnikom, ki želijo zaposliti prvega sodelavca in se želijo naučiti postopka zaposlitve na zakonsko pravilen način.

Več o seminarju najdete tukaj.

  • 6. SUBVENCIJE DELODAJALCEM

Zavod RS za zaposlovanje subvencionira zaposlitev brezposelnih oseb, ki so prijavljene na Zavodu za zaposlovanje in jih boste zaposlili v svojem podjetju, kakor tudi tiste osebe, ki so pri vas že zaposlene. Ob zaposlovanju brezposelnih, usposabljanju ali ohranjanju delovnih mest lahko izbirate med desetimi programi. Na seminarju bomo predstavili vse programe.

Več o seminarju najdete tukaj.

  • 7. KAKO NAJCENEJE DO STRANK? – SPLETNI MARKETING

Za vse podjetnike začetnike, ki se na začetku svoje poslovne poti soočate s problemom, kako s čim manjšimi stroški priti do prvih strank ter za tiste podjetnike, ki želite do novih strank priti po najcenejši poti, smo pripravili seminar "Kako najceneje do strank? - Spletni marketing".

Več o seminarju najdete tukaj.

Za vse seminarje je prijava brezplačna!

Prijave: Prijave sprejemajo na telefonski številki: 01/ 6001 530 ali na e-naslovu: data@data.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj