Brezplačni dogodek - »#topStartupEKIPA«, Ljubljana

Brezplačni dogodek - »#topStartupEKIPA«, Ljubljana

25. 11. 2014

Datum: 9. december 2014, od 18.00 do 20.30 ure

Kraj: Fakulteta za družbene vede (predavalnica 7), Kardeljeva ploščad 5, Ljubljana

Zavod mladi podjetnik v sodelovanju z MEKS-ovci (Mladi eksperti kadrovske stroke), sekcijo Slovenske kadrovske zveze vabijo na brezplačen dogodek posvečen oblikovanju podjetniške ekipe in kadrovanju znotraj malih podjetij. Nasvete boste slišali od startup podjetnikov, kadrovskih strokovnjakov in investitorjev.

Ste ravno v obdobju, ko iščete nove kadrovske okrepitve v svojem startupu? Ali pa ste posameznik, ki za uresničitev svoje ideje potrebuje soustanovitelja, ki bo v podjetje prinesel dragoceno strokovno znanje? Kako se lotiti iskanja?

Vabljeni, da se pridružite na brezplačnem dogodku #topStartupEKIPA, ki bo potekal 9. decembra 2014, od 18.00 do 20.30 ure v prostorih Fakultete za družbene vede (predavalnica 7), Kardeljeva ploščad 5, Ljubljana.

Na dogodku bodo o svojih izkušnjah govorili podjetniki, ki so podjetniško ekipo že (mednarodno) širili, povabili pa so tudi kadrovske strokovnjake, ki bodo podali konkretne predloge za zaposlovanje, in predstavnico sklada tveganega kapitala, ki bo pojasnila, kako na podjetniško ekipo gleda vlagatelj.

Udeležba na dogodku je brezplačna, število mest je omejeno, obvezne pa so prijave!

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj