Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

25. 11. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-nov-31

Francosko podjetje specializirano za gradnjo individualnih hiš in notranjega interjerja, ki deluje vzdolž francoske sredozemske obale in ima dober položaj v svojem tržnem segmentu išče podizvajalce in dobavitelje med proizvajalci kakovostih kovinskih pergol, vhodov/vhodnih vrat in ograj.

EEN-nov-32

Britansko podjetje išče proizvajalce in tiskarne za bombažne izdelke (oblačila) z zavezanostjo k etičnim, ekološkim vrednotam ter skrbjo za nizkoogljično gospodarstvo. Podjetje išče tovrstne partnerje za sodelovanje pri izgradnji edinstvene blagovne znamke oblačil, ki spodbuja multikulturnost in fascinacijo za tuje jezike. Proizvode se bodo prodajali na ključnih maloprodajnih mestih in prek spletne trgovine. Podjetje ponuja proizvodni in podizvajalski dogovor o sodelovanju.

EEN-nov-33

Grški proizvajalec industrijskih oblačil za osebje v podjetjih išče primerne tehnološke rešitve politetrafluoretilenskih (PTFE) membran, ki so na voljo na tržišču in lahko zagotavljajo zračnost in kontrolo vlage za izdelavo večplastnih zaščitnih jopičev kot industrijskih oblačil. Podjetje išče licenčni dogovor ali storitveni sporazum s podjetjem, ki jim lahko ponudi tovrstno rešitev.

EEN-nov-34

Poljski uvoznik in distributer oreščkov, semen in suhega sadja ponuja distribucijo komplementarnih izdelkov in se zanima tudi za vzajemno proizvodnjo.

EEN-nov-35

Energetska družba iz Turčije išče proizvajalca ali dobavitelja naprave, ki lahko zazna kemične, biološke in radiološke agense na področju civilne obrambe. Naprava mora zaznati iztekanje CBRN snovi (CBRN-kemične, biološke, radioaktivne in jedrske snovi).

EEN-nov-36

Britansko podjetje je razvilo inovativne plastične zabojnike za skladiščenje premoga, lesnih pelet, soli za posipanje ali krmil. Podjetje je za zabojnike prejelo nagrado za oblikovanje proizvoda, ki je trenutno v proizvodnji. Širitev družbe je omejena z visokimi stroški proizvodne metode za izdelavo zabojnika. Podjetje zato išče podizvajalca, ki ima na voljo tehnologijo in strojne naprave za modeliranje oz. brizganje in izdelavo orodja in ki lahko zagotavlja izdelavo zahtevanih brizganih sklopov zabojnika.

EEN-nov-37

Britansko podjetje z bogatimi izkušnjami pri načrtovanju in vgradnji LED razsvetljave v poslovnih stavbah ter pri dobavi in montaži sistemov obnovljivih virov energije in opreme, vključno s sistemi na biomaso, toplotnimi črpalkami ter solarnimi fotovoltaičnimi enotami, želi razširiti svojo paleto izdelkov zato išče partnerje, ki jim lahko ponudijo visoko kakovostno opremo in ustrezno tehnično podporo za naslednje energetsko učinkovite sisteme in naprave: LED – pametni in po meri narejeni inovativni izdelki za razsvetljavo, solarni PV sistemi, toplotne črpalke (obe varianti), sistemi za shranjevanje energije, male hidroelektrarne,  mini oz. majhne vetrne turbine primerne za zasebno rabo, mali priobalni sistemi daljinskega ogrevanja.

EEN-nov-38

Romunsko podjetje, dejavno na področju veleprodaje strojnega orodja, specializirano za prodajo in distribucijo pnevmatskega orodja in dodatkov, poliuretanskih lepil, TNT, išče tuje proizvajalce, ki delujejo na področju povezanih dejavnosti. Podjetje ponuja distribucijo izdelkov v Romuniji.

EEN-nov-39

Hrvaško gradbeno podjetje išče partnerstvo za skupna vlaganja pri izgradnji turističnih objektov na Hrvaškem.

EEN-nov-40

Švedsko podjetje, ki se ukvarja z oblikovanjem in trženjem daril išče proizvajalca keksov s čokoladno-karamelnim polnilom za prodajo keksov na švedskem trgu.

EEN-nov-41

Britansko spletno trgovsko podjetje išče poslovna sodelovanja s podjetji, ki lahko dobavljajo splošna in posebna darila ali spominke. Njihov cilj je tudi prodaja majhnih kosov pohištva zato se zanimajo za potencialna partnerstva z dobavitelji pohištva. Podjetje trguje le na spletu, zato morajo biti vsi ponujeni izdelki združljivi z modelom »drop-shipping« naročanja, ki omogoča podjetju, da kupuje izdelke posamično od prodajalca na debelo in se odpremijo neposredno kupcem. Podjetje ponuja sodelovanje v obliki distribucijske ali agencijske pogodbe.

EEN-nov-42

Mednarodno priznana španska poslovna skupina, ki oblikuje, proizvaja in skrbi za distribucijo oblačil in oblačilnih dodatkov ponuja franšizne pravice. Poslovna skupina ima različne blagovne znamke oblačil in dodatkov za moške in ženske.

EEN-nov-43

Britansko podjetje specializirano za gotove jagodne prigrizke z mlečno čokolado in karamelnim oblivom išče distributerje v Evropi. Podjetje prav tako ponuja svoje storitve kot podizvajalec, saj ima razvito opremo in procese za pranje in pripravo jagod za uporabo v prehrambne namene in v proizvodnji prehrambnih produktov. Njihova blagovna znamka je zelo priljubljena pri večjih grosistih in ponudnikih prehrambnih storitev v Veliki Britaniji.

EEN-nov-44

Nemški proizvajalec klobas iz svinjskega mesa, išče dobavitelje naravnih in umetnih črev, kakor tudi začimbe za izdelavo klobas z zaščiteno označbo porekla (ZOP).

EEN-nov-45

Nemško podjetje je razvilo in izdelalo ultra-tanek premaz za površinsko zaščito, ki bazira na polimeriziranem SiO2 in je primeren za zaščito površin proti onesnaževanju, okoljskim in vremenskim vplivom. Tehnologija je primerna za aplikacijo v gradbeništvu, na zgradbah in drugi infrastrukturi kot tudi za ohranjanje spomenikov in zaščitenih objektov kulturne dediščine. Podjetje ponuja dogovor o trgovskem zastopanju (z ali brez tehnične pomoči).

EEN-nov-46

Nemško majhno podjetje, specializirano za storitve v zvezi z okolju prijazno energijo nudi celostno storitev menjave sijalk z LED rešitvami. Njihovo tehnično znanje in izkušnje omogočajo, da stranki opredelijo kaj je možno, smiselno in stroškovno učinkovito, da se zagotovi izvedba projekta v okviru predvidenega proračuna. Podjetje išče trgovske posrednike za sklenitev sporazuma za distribucijo storitev.

EEN-nov-47

Italijanski proizvajalec specializiran za razvoj, izvedbo in montažo solarnih črpalk iz nerjavečega jekla za uporabo v podeželskih območjih brez elektrike išče distributerje za prodajo tovrstnih črpalk na Bližnjem vzhodu, v Afriki in Južni Ameriki.

EEN-nov-48

Podjetje iz jugozahoda Poljske ponuja odprto platformo, ki pomaga povezati grafične oblikovalce s svojimi potencialnimi kupci. Ta omogoča, da vzpostavijo sodelovanje med njimi z uporabo inovativnega algoritma. Podjetje išče distribucijske partnerje za razširitev uporabe platforme.

EEN-nov-49

Poljsko podjetje nudi tehnologijo za proizvodnjo in uporabo novih penastih silikatnih materialov v stavbah. Namenjen je uporabi v izolativne namene. Izdelek je inovativen, zavarovan s patentom, ognjevaren, sol-gel, z dobrimi izolacijskimi karakteristikami, zato se lahko uporablja na različne načine. Izdelek je konkurenčnejši od materialov, ki so trenutno na voljo na trgu.

EEN-nov-50

Italijansko podjetje, specializirano za trženje kakovostnih božičnih okraskov in razsvetljave išče zastopnike in prodajne predstavnike tako na debelo kot na drobno.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Janez Kukovica

Tel: 01 / 583 05 51

E-mail: janez.kukovica@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj