Brezplačna izobraževalna delavnica - »Intelektualna lastnina - zakaj in kako jo zaščititi«, Koper

Brezplačna izobraževalna delavnica - »Intelektualna lastnina - zakaj in kako jo zaščititi«, Koper

18. 11. 2014

Datum: 26. november 2014, ob 14.00 uri

Kraj: v predavalnici UIP, Ferrarska 8 (Ogrlica), Koper

Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske vabi na brezplačno izobraževalno delavnico z naslovom: »Intelektualna lastnina - zakaj in kako jo zaščititi«, ki bo potekala v sredo, 26. novembra 2014, ob 14.00 uri v predavalnici UIP, Ferrarska 8 (Ogrlica), Koper.

Imate inovacijo, pa ne veste kako bi jo zaščitili? Ali jo je sploh smiselno zaščititi? Katera oblika zaščite intelektualne lastnine je primerna za mojo inovacijo? Kako pripravim patentno prijavo? Kje poiščem podatke o že obstoječih patentih? Če ste med tistimi, ki si postavljate taka vprašanja o svoji intelektualni lastnini in želite izvedeti več o tem, potem se pridružite na predavanju o intelektualni lastnini.

Delavnica je namenjena predvsem podjetnikom, mladim start up podjetjem, ki imajo inovacijo, za katero razmišljajo o zaščiti ali pa se želijo seznaniti s pomenom in načinom zaščite intelektualne lastnine v podjetju.

Vsebina:

  • Kaj vse je intelektualna lastnina (IL) v podjetju
  • Kaj je patent
  • Zakaj moram poznati patentno bazo podatkov
  • Kakšna naj bo dobra patentna prijava
  • Zakaj registrirati blagovno znamko
  • Kaj se lahko zaščiti z modelom
  • Druge oblike zaščite IL
  • Ali je izum, ki ga je zaposleni izdelal v službi od delodajalca

Izvajalec: dr. Klemen Grošelj iz Urada RS za intelektualno lastnino.

Udeležba na izobraževanju je brezplačna.

Prijave: Zaradi omejenega števila mest na 20 udeležencev vam priporočajo, da se na izobraževalno delavnico čimprej prijavite in si tako zagotovite mesto. Prijavite se lahko preko spletne strani: www.uip.si (Prijava na dogodek) ali preko e-pošte: info@uip.si oziroma petra.dezjot@uip.si ali po telefonu na številko: (05) 611 79 52.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj